Ilk deneme 10 lu Box Kafes yapımı

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
emeğine sağlık çok güzel olmuş pvc denmi yaptınız yoksa sunta dan mı

sercery_07

Yeni Üyemiz
Adı
egemen
Soyadı
uyanıker
Çok güzel olmuş elinize sağlık. Ölçülerini de yazabilirmisiniz acaba. Daha sonra bende böyle birşey yapmayı düşünüyorum biraz daha farklı olacak benimki bunun için net ölçüler söylerseniz sevinirim.
Elinize sağlık inş. Bol Bol yavru alırsınız.

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
öneriler için teşekkür ederim... gözler evet birz kucuk gıbı gorunuyor ama izmir uretım kafeslerını bılıyosanız eger onlarla aynı olcude oldu .... su anda da sıkıntı yasamadan uretım yapıyorum bı sıkıntı yasamadım yanı...

ölçülerüde net bı sekılde bakıp yazarım

dursunyaz

Yeni Üyemiz
Adı
dursun
Soyadı
yaz
bunu pvc den yapsaydın bence cokdaha harika olacakdı 
EMEĞİNE SAĞLIK güzel olmuş...

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
arkadaşlar teşekkür ederim bir daha ki denemem mutlaka pvc den olacak... şu ana kadar sıkıntı yaşamadan uretım yaptım gayet başarılı bı calısma olduguna ınanıyorum ama dedıgım gıbı bı dahakı sefere pvc den yapıcam ve onuda nasıp olursa buradan sızınle paylasacagım... ilginize teşekkür ederim....

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Emeğine sağlık güzel olmuş ama alttaki 2 bölüm çok aşağıda kalıyor zor olmuyormu kullanmak.

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
Ali Osman KALKAN' Alıntı:
Emeğine sağlık güzel olmuş ama alttaki 2 bölüm çok aşağıda kalıyor zor olmuyormu kullanmak.

YA BWNİM BU DENEMEDE Kİ SIKINTIM SADECE YUVALIK DELIKLERINI ARKA DUVARA COK YAKIN DELMEK OLDU
DAMIZLIK OLAN KUSLAR SUREKLI ARAYIŞDA OLDUGU ICIN YUVANIN ICINE KOYDUGUM FOLLUKLARIN ALT KISIMLARINA GIRIP ORAYA YUMURTA YAPIYORLAR

BI DAHAKI DEMENEMDE NASIP OLURSA YUVALIK DELIKLERINI ON TARAFA DAHA YAKIN YAPIP YUVALIGIN ICINDE HIC BOSLUK KALMAYACAK SEKILDE FOLLUGU OTURMAK OLACAK O ZAMAN TAM ANLAMI ILE VERIM ALICAM INSALLAH ,

ONUN HARICIN DE  KESINLIKLE HIC BIR SIKINTIM YOK CUK SUKUR GUZEL YAVRU ALIYORUM