yasin mülayim
Üyemiz
masallah.
yavruların tüylerinimi yoluyorlar.. didikliorlar ?Mehtap YILMAZ' Alıntı:Dün dişi biraz değişik hareket ediyordu bir baktım yuvada bir tane yumurta. Biraz sanki yavruları didikliyorlar anne baba. Ne yapmalıyım acaba?
biraz daha gözlemleyin.. yuvadan cıkarmak istiyor olabilir.. dikkkat edin dövmesin.. gunduz goruselim okMehtap YILMAZ' Alıntı:Henüz yem yemiyorlar hiçte çaba harcamıyorlar bu konuda bizimkiler beleşçi çıktıTüylerini yolduklarını görmedimde kızıyor sanki gagasıyla vuruyor itekliyor kenara yavrularda ciyak ciyak bağırıyorlar. Yuvada bir tanede yumurta var dün yapmış ne yapayım Behsat usta?
Bu uyarıyı dikkate almanızı öneririm Mehtap hanım. Allah korusun kötü bir şey olmasın.Mert AYDIN' Alıntı:size daha öncede yazmıştım..
illa yem yemelerini mi göreceksınız???
yavru katliamı yaptıracaksınız anneye veya babaya
ayırın yavruları
dişi tekrar yumurtluyor...
Kardeşim bende çok bekledim kısmet diğer çiftler aynı onlarda birşey yok bu son aldığım çift yumurtladı şükür.Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:Maşallah Harika kuşlar .![]()
Bir ben alamadım şöyle yavru)
Gökçen Hanım yalnız değilsiniz ben aktif olarak siteye bakarım İstanbuldan Canan Hanım var Ankara'dan Çilem Hanım var bir kaç kişi daha var ama çok aktif değiller arada giriyorlar siteye sanırım. Bende bayanların daha çok olmasını istiyorum inşallah zamanla artar.Gökçen ÇELİK' Alıntı:Forumda kendimi tek hanım sanıyordum Mehtap Hanım, meğer yalnız değilmişim
Yavrular da pek tatlı maşallah. Ama anne çok bitap düşmüş kıyamam, bu tatlı yorgunluktan sonra güzelce dinlenir toparlanır artık
Maşallah bin kere![]()
Mert Bey'in dediklerini göz ardı etmiyorum. Ben yavrulardan biri en azından yem kırmayı öğrensin diye bekliyorum. Saolsun Behsat Bey'de yönlendiriyor kendisinden sürekli taktik alıyor ve uyguluyorum şuan bir sorun yok. Bir iki güne ayıracağım yavruları inşallah.Gökçen ÇELİK' Alıntı:Bu uyarıyı dikkate almanızı öneririm Mehtap hanım. Allah korusun kötü bir şey olmasın.
bir iki günemi?Mehtap YILMAZ' Alıntı:Mert Bey'in dediklerini göz ardı etmiyorum. Ben yavrulardan biri en azından yem kırmayı öğrensin diye bekliyorum. Saolsun Behsat Bey'de yönlendiriyor kendisinden sürekli taktik alıyor ve uyguluyorum şuan bir sorun yok. Bir iki güne ayıracağım yavruları inşallah.
Ben de çiftimi değiştirmeyi düşünüyorum amaMehtap YILMAZ' Alıntı:Kardeşim bende çok bekledim kısmet diğer çiftler aynı onlarda birşey yok bu son aldığım çift yumurtladı şükür.
Bencede değiştirme ben kuşlarım yumurtlamadı ama onlara kıyıp değiştiremem yenilerşnş aldım biraz çok oldu ama ne yapalım kısmet yenşlerden gördük yavruyu en azındanOğuzhan KOBACIK' Alıntı:Ben de çiftimi değiştirmeyi düşünüyorum amaDişim çok tatlı o yüzden kıyamıyorum .
![]()