İlk Yavru Mubişlerim(Mehtap Yılmaz)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Dün dişi biraz değişik hareket ediyordu bir baktım yuvada bir tane yumurta. Biraz sanki yavruları didikliyorlar anne baba. Ne yapmalıyım acaba?

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
tabanda gezenler kendileri yem kırabiliyorsa alın derim ben buna geç kalıp üzülen arkadaşlarımız var ama iyi gözleyin yem kırabilmesi lazım

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Henüz yem yemiyorlar hiçte çaba harcamıyorlar bu konuda bizimkiler beleşçi çıktı :) Tüylerini yolduklarını görmedimde kızıyor sanki gagasıyla vuruyor itekliyor kenara yavrularda ciyak ciyak bağırıyorlar. Yuvada bir tanede yumurta var dün yapmış ne yapayım Behsat usta?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Henüz yem yemiyorlar hiçte çaba harcamıyorlar bu konuda bizimkiler beleşçi çıktı :) Tüylerini yolduklarını görmedimde kızıyor sanki gagasıyla vuruyor itekliyor kenara yavrularda ciyak ciyak bağırıyorlar. Yuvada bir tanede yumurta var dün yapmış ne yapayım Behsat usta?
biraz daha gözlemleyin.. yuvadan cıkarmak istiyor olabilir.. dikkkat edin dövmesin.. gunduz goruselim ok

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Tamam görüşürüz inşallah. Şöyle birşey gördüm yavru kafesin dibinden hamle yaptı yuvaya girmek için babası gagasıyla vurdu yuvaya girmesine engel olmak istedi ama yavru azimle uğraştı girdi yuvaya. Yavrular kafesin dibindeyken ne anne nede baba hiç yanlarına inmiyor neden acaba?

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
mehtap hanım anne ve babama yavruların yavruluğa yaklaştığında onları demekki yumurtaya karşı risk olarak görüyorlar ve yavruları dövebilirler yada en kötü olmasını istemiyeceğiniz durum öldürebilirler onun için yem kırma başladılarsa ayarın bence yavruları gözlemleyin yavruları

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
mehtap hanım.benimde var 2 takım kusum.henuz 8-9 aylıklar yeni yeni kızısmaya baslıyorlar.acaba sizin kuşlarınızın yaşı kaç.(dişi-erkek).birde yavrulamadan önce yuvalıga talaş v.b. gibi malzemeler koymak gereklimi? yavrularınız hayırlı olsun, güle güle besleyin.inşallah bizimde olur bir gün.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
size daha öncede yazmıştım..
illa yem yemelerini mi göreceksınız???
yavru katliamı yaptıracaksınız anneye veya babaya
ayırın yavruları
dişi tekrar yumurtluyor...

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Forumda kendimi tek hanım sanıyordum Mehtap Hanım, meğer yalnız değilmişim :D
Yavrular da pek tatlı maşallah. Ama anne çok bitap düşmüş kıyamam, bu tatlı yorgunluktan sonra güzelce dinlenir toparlanır artık :D

Maşallah bin kere :)

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Mert AYDIN' Alıntı:
size daha öncede yazmıştım..
illa yem yemelerini mi göreceksınız???
yavru katliamı yaptıracaksınız anneye veya babaya
ayırın yavruları
dişi tekrar yumurtluyor...
Bu uyarıyı dikkate almanızı öneririm Mehtap hanım. Allah korusun kötü bir şey olmasın.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Maşallah Harika kuşlar . :)

Bir ben alamadım şöyle yavru :))
Kardeşim bende çok bekledim kısmet diğer çiftler aynı onlarda birşey yok bu son aldığım çift yumurtladı şükür.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
Forumda kendimi tek hanım sanıyordum Mehtap Hanım, meğer yalnız değilmişim :D
Yavrular da pek tatlı maşallah. Ama anne çok bitap düşmüş kıyamam, bu tatlı yorgunluktan sonra güzelce dinlenir toparlanır artık :D

Maşallah bin kere :)
Gökçen Hanım yalnız değilsiniz ben aktif olarak siteye bakarım İstanbuldan Canan Hanım var Ankara'dan Çilem Hanım var bir kaç kişi daha var ama çok aktif değiller arada giriyorlar siteye sanırım. Bende bayanların daha çok olmasını istiyorum inşallah zamanla artar.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
Bu uyarıyı dikkate almanızı öneririm Mehtap hanım. Allah korusun kötü bir şey olmasın.
Mert Bey'in dediklerini göz ardı etmiyorum. Ben yavrulardan biri en azından yem kırmayı öğrensin diye bekliyorum. Saolsun Behsat Bey'de yönlendiriyor kendisinden sürekli taktik alıyor ve uyguluyorum şuan bir sorun yok. Bir iki güne ayıracağım yavruları inşallah.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Mert Bey'in dediklerini göz ardı etmiyorum. Ben yavrulardan biri en azından yem kırmayı öğrensin diye bekliyorum. Saolsun Behsat Bey'de yönlendiriyor kendisinden sürekli taktik alıyor ve uyguluyorum şuan bir sorun yok. Bir iki güne ayıracağım yavruları inşallah.
bir iki günemi?
hadi hayırlısı....

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Kardeşim bende çok bekledim kısmet diğer çiftler aynı onlarda birşey yok bu son aldığım çift yumurtladı şükür.
Ben de çiftimi değiştirmeyi düşünüyorum ama :) Dişim çok tatlı o yüzden kıyamıyorum . :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Ben de çiftimi değiştirmeyi düşünüyorum ama :) Dişim çok tatlı o yüzden kıyamıyorum . :)
Bencede değiştirme ben kuşlarım yumurtlamadı ama onlara kıyıp değiştiremem yenilerşnş aldım biraz çok oldu ama ne yapalım kısmet yenşlerden gördük yavruyu en azından :) Sende sabret derim ailen müsade etse bir çift daha al derim ama onlarda haklı çok toz ve tüy oluyor.