İmzalar Hakkında

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Sitemiz Üyelerinin İmzalarının ;

1-Site trafiğini yoğunlaştırmaması için.
2-Daha Ulaşılınabilir olunabilmesi için.
3-muhabbet kuşu Sitesine Uygun bir şekilde Şeffaf Olmak için..
4-Her Üyemize Hitap edebilmek adına Gerçek İsimlerinin Kullanılması için..

Olması Gereken Kalıp Şu şekilde Olacak..

İsim Soyisim
Yer
Tercihen E-mail
Üretici vs bilgileri
Mesleğiniz

Şimdiden Teşekkür Ederiz ..

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
arkadaşlar üye sayımız arttıkça  artıyor maaşallah kime nasıl hitab etmemiz gerektiğini şaşırıyoruz bazen onun için üye olurken veya mevcut üyeler lütfen imza ayarlarını yukarıdaki gibi düzenlesin karşımızdaki insanın kim olduğunu bilmek lazım yaşı olsun ismi olsun vs.vs. bu konu devamlı gündemde kalsa çok iyi olacak

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Çetin GÖKMEN' Alıntı:
arkadaşlar üye sayımız arttıkça  artıyor maaşallah kime nasıl hitab etmemiz gerektiğini şaşırıyoruz bazen onun için üye olurken veya mevcut üyeler lütfen imza ayarlarını yukarıdaki gibi düzenlesin karşımızdaki insanın kim olduğunu bilmek lazım yaşı olsun ismi olsun vs.vs. bu konu devamlı gündemde kalsa çok iyi olacak
çetin
benim zaten bu sitede en çok yakındığım konuydu kesinlikle herkez kendini tanıtmalı,zaten kendine güvenen insan kendini saklamaz

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Çetin GÖKMEN' Alıntı:
çetin
benim zaten bu sitede en çok yakındığım konuydu kesinlikle herkez kendini tanıtmalı,zaten kendine güvenen insan kendini saklamaz
+2

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
murat kabayel

izmir/çamdibi

vinc operatörü (emekli )

kuş yetiştirme ve yuva imalatı

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yahya SAYIN' Alıntı:
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Lütfen güncelde tutan arkadaşlar imza ayarlarını öncelikli sizden bekliyoruz... ;)
Aşagıdaki gibi düzenlerseniz, forumun kuralını yerine getirmiş olacaksınız...:) ;D

İsim Soyisim
Yer
Tercihen E-mail
Üretici vs bilgileri
Mesleğiniz
Adım, yaşım, yerim, üretici bilgilerim var. Diğer bilgilerimi ortama vermek istemiyorum. Ama mesaj ile isteyene veririm. herkese değil tabi. Güncelde tutmamın sebebi, adını bile yazmıyor, kime nasıl hitap edeceğimizi bilemiyoruz.

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Üreticilere ulaşmak için çok gerekli evet

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Son dönemde foruma üye olan arkadaşlardan adlarını bile girmeyenler var. Kendine tanıtım kısmına bir konu açmayanlar var. Ben açıkçası rahatsız oluyorum. Gizli numaradan arar gibi mesaj yazıyorlar. Kimle muhatap olduğumu bilmek istiyorum.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
mehmet'le aynı görüşü paylaşıyorum (böyle yazdım ama sakıncası varmı bilmiyorum) ;D ;D