İngiliz Muhabbet Kuşları Hakkında !

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Bir çok kuş üreticisi İngiliz cinsi Muhabbet kuşlarının üretiminin zor olduğunu söylüyor Siz ne düşünüyorsunuz Sizce bunu söylemelerinin sebebi nedir Ortam elverişli olduktan sonra bütün cinslerden verim almak mümkün bence İngiliz cinsi damızlık besleyen arkadaşlar fikirlerini yazarlar ise Sevinirim şimdiden Teşekkürler !

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
ufak türlere göre iri türler biraz daha narin hayvanlardır, sağlıklı ve verimli üretimi içinde damızlık kanın bulunması gereklidir. Eğer yumurtada yatan yavru büyütmesini bilen, huysuz bir kandan geliyorsa üretimide sıkıntısız olur rabbime çok şükür bütün ingiliz çiftlerim yumurtasında güzel yatar 5 yavrudan aşşağıda yavru vermezler.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Volkan Bey, HoşGeldiniz..
    "İngiliz" derken Show Jumboları mı kastettiniz ?

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Volkan Bey, HoşGeldiniz..
    "İngiliz" derken Show Jumboları mı kastettiniz ?
Teşekkürler hoşbuldum, eet Jumboları kastettim  :)

gokhan943

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
KARTAL
abi ingilizle jumbo farklı ırklar değil mi? bugun izmir kuş pazarında bi ingiliz çift gördüm jumboların iki katıydı nerdeyse. 250 liraya sattlar. almayı düşündüm ama kuşlar yaşlı gibiydi.

MEHMET KOÇ

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.cubbeliahmethoca.tv
Adı
MEHMET
Soyadı
KOÇ
gokhan943' Alıntı:
abi ingilizle jumbo farklı ırklar değil mi? bugun izmir kuş pazarında bi ingiliz çift gördüm jumboların iki katıydı nerdeyse. 250 liraya sattlar. almayı düşündüm ama kuşlar yaşlı gibiydi.
evet jumbonun kendine has özellikleri oluyor. ama jumbo kadar büyük kuşlara ingiliz diyorlar.