İnsanlıktan nasibini almamış soysuz bunlar !!!

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/kusu-canli-canli-yagda-kizartti-3594-video-haberi/

Allah belalarını versin bu ve bunun gibi tüm israillilerin...
zalimler için yaşasın cehennem.
Zâlimlerin işlediklerinden Allah’ı habersiz sanma. Allah onların cezasını öyle bir güne bırakır ki, o gün gözler dehşetten donakalacaktır.
İbrahim Sûresi: 42
Yeryüzündeki merhametin timsali olan peygamber efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurur: “Öldürmek istediğiniz kuduz bir köpek dahi olsa ona işkence etmeyiniz."Sahih-i Buhari – Kütübi Sitte

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Lanetlenmiş millet...
Çok fena ağzımı bozasım geldi.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
bunlar soysuz köpekten bile daha aşağılık bir varlık allah onun yedi ceddini ailesini, akrabalarını, sevdiklerini herkesi kızgın yanan taş alevlerinde yaksın bu oruç ağzımla böyle beddua ediyorum inşallah.

beratdag

Üyemiz
Adı
berat
Soyadı
dağ
"Allah (C.C) der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!.."

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
İnsan var insar var bide bunlar gibi yaratıklar var .

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Erman SAYIN' Alıntı:
http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/kusu-canli-canli-yagda-kizartti-3594-video-haberi/

Allah belalarını versin bu ve bunun gibi tüm israillilerin...
zalimler için yaşasın cehennem.
Zâlimlerin işlediklerinden Allah’ı habersiz sanma. Allah onların cezasını öyle bir güne bırakır ki, o gün gözler dehşetten donakalacaktır.
İbrahim Sûresi: 42
Yeryüzündeki merhametin timsali olan peygamber efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurur: “Öldürmek istediğiniz kuduz bir köpek dahi olsa ona işkence etmeyiniz."Sahih-i Buhari – Kütübi Sitte
+1

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
Bunlar neyi çocuğu kimin çocuğu arkadaşlarım tahmin ediyosunuzdur ben bozmayım ağzımı ama nasıl bir vicdandır nasıl bir şerefsizliktir anlam veremedim bu küçücük canlı sana ne zarar verdi bre şerefsiz adi adam seni mevlama havale ediyorum elbet seni de kızartan olur

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
bunları allaha havele ediyorum ramazan mübarek ayda ağzımı bozmak istemiyorum

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Şimdi  çok pis söverdim ama hepınız benım buyuklerımsınız agzımı bozmak ıstemedım ama cok sövdüm bunlara A-Z ye ne kadar kufur varsa söyledim bunların ta allah belalarını verısın şerefsizlerin