İSTANBUL KUŞCULARI BELGESELİ MUTLAKA İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM ....

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
kuşçuluğun ordinaryuslarını mutlaka izleyin...

keşke muhabbet üzerine bizde aynısını yapabilsek. selahattin abi önderliğinde,mükemmel olurdu.

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
gönderdiğiniz link bir belgeselin fragmanı .... harika bir belgesel .... izlemeye doyamadım . paylaşım için çok teşekkür ederim . herkesede tavsiye ederim.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
kuşçuluğun ordinaryuslarını mutlaka izleyin...

keşke muhabbet üzerine bizde aynısını yapabilsek. selahattin abi önderliğinde,mükemmel olurdu.

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
ASIL KUŞCULAR BUNLAR MIŞ ADAM 84 YASINA GELMİŞ AMA HALAA KUŞLARIN BÜTÜN NAGMELERİNİ TAKLİT EDİYOR BU KUŞ SEVGİSİ YAŞ TANIMIYOR  alkisd alkisd alkisd

BİR KONU DİKKATİNİZİ ÇEKEYİM İZLERKEN O YRINTITA CÜMLE SÖYLE BEN 84 YASINDAYIM BU YAŞAKADAR BESLEDİĞİM EN İYİ KUŞ SAYISI 5 ADET YAMASI YOK HER GÜZELİN SESİ GÜZEL OLMAZ  ÖZETLE ADAM ÖMÜR HARCAMIS  AMA 5 TANE KUŞ  BİZ 2  AY BEKLİYEMİYORUZ SABREDEMİYORUZ SÖYLE OLDU BÖYLE ANLAŞMADI SABIRISZ DAVRANIYORUZ Kİ ADAMLAR ÖMÜR HARCAMIŞ

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
İzmirdeki iftar yemeğinde Hakan abi belgesel niteliğinde eski kuşçuların videoları var demişti (Kendisinin çektiği). Mümkünse onları derleyip bu şekilde bir video hazırlanıp paylaşılırsa, hayvan sevgisi, kuş sevgisinin ne denli güzel ve bi o kadar zahmetli olduğu gözler önüne serilir.

Film niteliğinde sıkılmadan izlenilecek bir belgesel olmuş. Tek bir kuşu 2-3 sene yanında dolaştırıp kendisinden bile sakınan abiler gördüm ve imrendim açıkcası. Yaşlı abilerimize, amcalarımızada allah uzun ömürler versin.

Hazırlayanların ellerine sağlık.

Paylaşım için teşekkürler..

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Aydın ÇELİKER' Alıntı:
ASIL KUŞCULAR BUNLAR MIŞ ADAM 84 YASINA GELMİŞ AMA HALAA KUŞLARIN BÜTÜN NAGMELERİNİ TAKLİT EDİYOR BU KUŞ SEVGİSİ YAŞ TANIMIYOR  alkisd alkisd alkisd

BİR KONU DİKKATİNİZİ ÇEKEYİM İZLERKEN O YRINTITA CÜMLE SÖYLE BEN 84 YASINDAYIM BU YAŞAKADAR BESLEDİĞİM EN İYİ KUŞ SAYISI 5 ADET YAMASI YOK HER GÜZELİN SESİ GÜZEL OLMAZ  ÖZETLE ADAM ÖMÜR HARCAMIS  AMA 5 TANE KUŞ  BİZ 2  AY BEKLİYEMİYORUZ SABREDEMİYORUZ SÖYLE OLDU BÖYLE ANLAŞMADI SABIRISZ DAVRANIYORUZ Kİ ADAMLAR ÖMÜR HARCAMIŞ
BENIM  YAZMAK ISTEDIKLERIMIN AYNISINI YAZMISSINIZ  COK TESEKKÜR EDERİM.
AMCAMIN YAPTIĞI TAKLİTLERE BİTTİM ÖLDÜM.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Aydın ÇELİKER' Alıntı:

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR BEN SADECE ARACIYIM YAPANLARIN GERÇEKTEN EMEĞİNE SAĞLIK 1 SAATDEN  UZUN BİR FİLM AMA SIKILMADAN İZLENİYOR

BİRDE BU FİLMİ İZLEDİKTEN SONRA O AMCAMIN YAPTIĞI KUŞ TAKLİTLERİ AĞZIMIZA DOLANIYOR

CİBİLİİİ  CİBİLİİİ  ŞAKK ŞAAKKK ŞAK  ANİYYAAAA  VİCCYOOOO alkisd alkisd alkisd