ersan
Takipçi Üyemiz
Ya benim erkek bi parlıyo bi sönüyo gün boyunca hopluyo zıplıyo arda bi dişi sıkıştırıyo iyice bi 15 20 dk sonra yine aynı sönüyo acaba bu normal bi durummu yada normal değilse erkeimi kızıştırmak için ne tavsiye edersiniz.
sularına katılan E vitamini olarak selena var 1 kg lık fiatı 70 tl cıvarı yada nijer vereceksin kızıştırıcı olarakersan' Alıntı:Bana ilaç olarak piyasadakilerden ne önerirsiniz acaba zaman zaman avisol vitamin kullanıyorum ama siz ne dersiniz acaba?
Petshopa veya veterinere sorma bulamazsın bulsanda fiyatı tuzlu olur. Nerde oturuyorsanız ordaki veteriner ecza depolarını googleden araştırın yüzde yüz vardır aradığınız ilaç. Neoterramicin+vitamin diye geçiyor ve içeriğinde antibiyotikte var ve ben şahsen kuşlarda sık sık antibiyotik kullanılmasından yana değilim. Hayvan direnç kazanırsa ilerde o antibiyotik hastalık anında iyi gelmez. Bence en iyisi e vitamini. Saygılar..ersan' Alıntı:İlker abi hiç duymadım ama veterinerlere bi soruyum dediğin ilacı çünkü hiç bi petshopta görmedim öle bi ilaç zaten topu topu 5 tane petshop var kırıkkalede)