işyerime gezinti

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
selam arkadaşlar eş seçtirmek için üretimhane sahibi bir arkadaşıma kuşumu teslim ettim kendisine eş seçmesi için 4. günde bir eş seçti kendi çapına göre biraz daha küçük cüsseli bir eş seçmiş bizimki yeşil klasik tabi mecburen bu akşam işe gelmem gerektiği için kuşlarıda alıp işyerime geldim onları burada sabaha kadar misafir edeceğim işte sabaha kadar idare edecekleri geçici kafes  ;)  ustalarıma saygılar 

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Gerçekten şanslı bir kuşunuz var Cihan bey kendi eşini kendi seçme şansını yakalamış. Artık mazeret şansıda kalmamış kuşunuzun, bol yavrulu günler dileğiyle

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Cihan hayırlı uğurlu olsun kuşları emanet koyduğun mekanın tel aralığı biraz büyük gibi bak bakalım kuşlar firar etmişmi? ;)
abi sabaha kadar beraber çalıştık sayılır tüm fabrika çalışan arkadaşlarımın şarlatanları oldular valla reklamıda iyi yaptım işyerinde bu arada herkeste bir kuş sevgisi aşılandı dün gece  :D

Mehmet Yorulmaz' Alıntı:
Gerçekten şanslı bir kuşunuz var Cihan bey kendi eşini kendi seçme şansını yakalamış. Artık mazeret şansıda kalmamış kuşunuzun, bol yavrulu günler dileğiyle

kuşum gerçekten şanslı ona görücü usülü yapmadım dedim kendisi beğensin  çok seviyor eşini şimdi  ;)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
kuş bile biliyor erkek adam klasik takılır diye :)
hakkında hayırlısını seçmiş :)

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Cihan hayırlı olsun yeni kuşun

boş boş oturtmasaydın onları birine süpürge birine kürek temizlik bali yapsaydılar fabrikada  :D  :D  :D

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
onlara imalattan parçaları ölçtürdüm yanımda kalite kontrol çıkışlarını yaptılar bu atmosfer onlara yetti zaten gerçi imalata pek girmediler ölçüm laboratuarından çıkarmadım onlara dahi ilginç geldi sanırım