ithal gelen jumbo ve ingiliz muhabbet kuşlarıyla ilgili.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
arkadaşlar yurtdışından getirmeye çalışılan kuşlardan ziyade yurt içindeki üreticileri ön plana çıkarmaya çalışsak bence dah iyi olur.çünkü yurtiçindede.yurtdışındakinden daha sağlıklı ve çaplı kuşlar var.birde benim anladığım adamlar hem çok para istiyor hemde elinde işe yaramayan kuşları gönderiyor.lütfen yerli üreticiyi ön plana çıkaralım ve o çok paraları arkadaşlarımıza verelimki rabet artsın ve yarışmaya bir değil birden fazla kimsenin kuşu katılsın.bilmem siz ne düşünürsünüz.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
bu işler böyledi derlerya komşunun tavuğu kaz görünür dışardan geldi denecek ya kendimiz üretsek daha iyisi çıkacak zekiye katılıyorum

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
Aynen katılıyorum, pisikoloji farklı insanlarda, artık jumbo türünü karşısına alıp duruşuna çapına vasıflarına bakarak değerlendirmiyor direk bileziğine bakarak "aaa bak yurt dışı dsb bilezik yok cz bilezik" gibisinden değerlendiriyor. Zihniyet bu olduktan sonra, dünyaya dar pencereden baktıktan sonra daha çok yurt dışı jumboların yolunu gözlerler.

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Üretici ile yüzyüze konuşup üretimhaneyi ve kuşları görüp öyle alma yanlısıyım getirtme fikri pek sıcak gelmedi Bu marka hastalığıda çok tehlikeli birşey Ülkemdeki üreticide sağlam kuşlar var ise ki var niye dışarıya yöneliyim önce kalite sonra marka ayrıca yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
zeki MÜLAYİM' Alıntı:
arkadaşlar yurtdışından getirmeye çalışılan kuşlardan ziyade yurt içindeki üreticileri ön plana çıkarmaya çalışsak bence dah iyi olur.çünkü yurtiçindede.yurtdışındakinden daha sağlıklı ve çaplı kuşlar var.birde benim anladığım adamlar hem çok para istiyor hemde elinde işe yaramayan kuşları gönderiyor.lütfen yerli üreticiyi ön plana çıkaralım ve o çok paraları arkadaşlarımıza verelimki rabet artsın ve yarışmaya bir değil birden fazla kimsenin kuşu katılsın.bilmem siz ne düşünürsünüz.
Zeki bey sizi tebrik ederim, çok güzel bir konu açmışsınız.Size katılıyorum...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Zeki Bey, çok gerekli/güzel bir konuya değinmişsiniz; Bu konu öyle 3-5 cümle ile kalmamalı..
      İthal yahut kaçak yollarla uzak mesafelerden kalabalık ve sağlıksız koşullarla gelen kuşların kaçta kaçı hastalanmamış yahut ölmeyecektir ki ?
      Ülkemizde de kaliteli Jumbo üreticileri var; Ayrıca, Geçtiğimiz hafta bir ithalatçı arkadaşlar görüşmüştüm "Bir çok ülke için yollar hala kapalı" demişti. Güzel Ülkemde MaşAllah hepsinden var, "Arayın Bulacaksınız"

Bu konuda PetShoplar da bilinçli fakat bir çok MuhabbetKuşu severi bilinçlendirmek lazım, Sitemizin görevlerinden biri de bu olmalı bence..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
VAR ÜLKEMİZDEDE KAÇAĞIN ÖNÜNE GECEMEZSİNİZ BULGARDAN GELEN KUŞ TRAKYAYA YETİYOR GİBİ

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Güzel bir konuya değinmişsiniz Zeki bey teşekkür ederim

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
ben şimdiye kadar 3-5 üretimhane gezdim.ithal olan kuşlarıda gördüm yerliyide.inanın yerli kuşlar ithal kuşlarla aynı hatta fazlasıda var ama ithal 1.000 tl ise yerli 100 tl. niyemi o ithal sanki kuşun içinde altın var.bizde bu marka merakı  olduğu sürece daha çok paralar öderiz adamlara.birde adamlar bizlere kuş gönderirken kendilerini öyle ağıra satıyorlarki sanki memlekette kuş kalmamış sadece onda var.lütüfta bulunuyor adam.

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Markayı kendimiz yaratırsak sorun olmaz reklam lazım. Onun içinde kalite ve özen.<divclass="msgbox">Nofilesuploaded!</div>

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
geçen hafta ankarada tanesi 1000 tlden 4 tane kuş satıldı.demekki kuşlar kaliteliki bu paralar veriliyor.ama o kişinin reklamı yok.çok doğru söylediniz.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
geçen hafta ankarada tanesi 1000 tlden 4 tane kuş satıldı.demekki kuşlar kaliteliki bu paralar veriliyor.ama o kişinin reklamı yok.çok doğru söylediniz.
??? ???