Emrah_ozturk66
Üyemiz
arkadaslar jumbo kuslarım 4 yumurtanın 4 unude boş cıktı bugun 2 saat once kırdım yumurtalrı ne yapmam gerekıyo daha önce bır kez yavru aldım lutfen yardımcı olun
???erkanyetim' Alıntı:bu olay için en ıyı yontem e vıtamını takvıyesı bunuda mas fasulyesı çimlendırmekle sonlandırırsın ve pamuk gıbı yavrulara sahıp olursunuz.
Yahya bey maş fasulyesi çok küçük yeşil renkli bir fasulye türü E vitamininden ziyade özellikle doğal protein içeriği sayesinde kuşlara çok iyi geliyor. Petşoplardan edinebilirsiniz. Bende çimlendirerek kuşların mamasına katıyorum. çok iştahlı yiyorlar. Denemenizi tavsiye ederimYahya SAYIN' Alıntı:???erkanyetim' Alıntı:bu olay için en ıyı yontem e vıtamını takvıyesı bunuda mas fasulyesı çimlendırmekle sonlandırırsın ve pamuk gıbı yavrulara sahıp olursunuz.
Mas fasulyemi? ilk defa duydum.Nasıl bişey acaba bu...
Seninkide baya kötü olmuş, amorti bile vurmamış, nazar da olabilir. Giren çıkana dikkat et, mutlaka dil ucuyla dahi olsa maşallah dedirt.yavuz alptekin' Alıntı:vallahi emrah kardeş benim iki çiftim ilk yumurtalarını yaptılar birinin altında7 diğerinin altında6 yumurta vardı inanki hepsi boş çıktı bende bugün aldım yumurtaları ama ben ilk yumurtaları olduğu için acemiliğine bağladım bi insan bu kadar mı şanssız olur bari teselli olarak 1adet dolu çıksaydı
yavuz alptekin' Alıntı:vallahi emrah kardeş benim iki çiftim ilk yumurtalarını yaptılar birinin altında7 diğerinin altında6 yumurta vardı inanki hepsi boş çıktı bende bugün aldım yumurtaları ama ben ilk yumurtaları olduğu için acemiliğine bağladım bi insan bu kadar mı şanssız olur bari teselli olarak 1adet dolu çıksaydı
topik açıyorsun cevabını kendin bilyor ve yazıyorsunEmrah_ozturk66' Alıntı:vitamın eksıklıgı nedenıyle yumurtalarda zar olusmuyor kmse erkek yada kusa suc bulmasın tek cozum e vıtamını <divclass="msgbox">Nofilesuploaded!</div>
maşaallah konusu açılmışken birşey anlatayım. eski peygamberlerden biri ümmetine konuşurken içinden ne kadarda çok ümmetim oldu diye geçiriyor. aradan bir hafta geçmeden bir musibetle 70.000 ümmetini kaybediyor. Allah-ü Tealâ ya neden oldugunu sorunca Allah-ü Tealâ kendi ümmetine nazar değdiğini söylüyor ve o peygambere Maşaallah lâ guvvete illa billâh demesini öğütlüyor. arkadaşlar insanın kendisinin dahi kuşlarına nazarı değebilir oyüzden bu zikiri demeyi adet edinin. çoğu arkadaşımız belki yaşamıştır.özene bezene besleyip gözünün içine baktığı çiftten hiç yavru alamıyor işte bundan nazarın etkisi olabilir düşüncesindeyim.Mehmet Kıdır' Alıntı:Seninkide baya kötü olmuş, amorti bile vurmamış, nazar da olabilir. Giren çıkana dikkat et, mutlaka dil ucuyla dahi olsa maşallah dedirt.yavuz alptekin' Alıntı:vallahi emrah kardeş benim iki çiftim ilk yumurtalarını yaptılar birinin altında7 diğerinin altında6 yumurta vardı inanki hepsi boş çıktı bende bugün aldım yumurtaları ama ben ilk yumurtaları olduğu için acemiliğine bağladım bi insan bu kadar mı şanssız olur bari teselli olarak 1adet dolu çıksaydı
evet bende anlam veremedim :-[Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:topik açıyorsun cevabını kendin bilyor ve yazıyorsunEmrah_ozturk66' Alıntı:vitamın eksıklıgı nedenıyle yumurtalarda zar olusmuyor kmse erkek yada kusa suc bulmasın tek cozum e vıtamını <divclass="msgbox">Nofilesuploaded!</div>
Kışın yulaf vermeni tavsiye etmem. Başka yollardan e vitamin takviyesi yap bence.kinzavas' Alıntı:e vitamini eksikliğine destek olarak devamlı soyulmuş yulaf veriyorum kuşlarım severek yiyor .