jombolarımın yumurtaları boş cıktı acıl yardım

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
benim bir çift kuşum çok fazla yumurta yapıyo 8-9 tane ama  ya bir yavru çıkıyo ya da 2 çıkmayan yumurtaları kırıyorum yavrular ölmüş sanırım buda e vit eksikliğinden ben yulaf falan bulamıyorum burda e vit için ne tavsiye edersiniz_?

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
mehmet bey peki kışın nasıl bir yol izlememizi  tavsiye edersiniz ? Kışın verilen yulaf ne gibi sorun yapar ?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Fatih Bey, Kışın yulaf verilmez. Yulaf kuşları serin tutar. Bu da kışın üşümelerine yol açar. Kışa hazırlık topiclerinde yazıyordu. Bi gözden geçir istersen.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Fatih Bey, Kışın yulaf verilmez. Yulaf kuşları serin tutar. Bu da kışın üşümelerine yol açar. Kışa hazırlık topiclerinde yazıyordu. Bi gözden geçir istersen.
Mehmet bey,yulafın kışın verilmeyeceği konusunu biliyorum.Ancak şöyle bir sorunum var.Kuşlar her daim inadına yulafları yiyorlar.Darı aspur vs. yulaf yanında kıymetsiz kalıyor.Yulaf yemeye bu kadar alışmış kuşlarda yulafı kesmek beslenme sorunlarına yol açarmı dersiniz.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
yavuz alptekin' Alıntı:
vallahi emrah kardeş benim iki çiftim ilk yumurtalarını yaptılar birinin altında7 diğerinin altında6 yumurta vardı inanki hepsi boş çıktı bende bugün aldım yumurtaları ama ben ilk yumurtaları olduğu için acemiliğine bağladım bi insan bu kadar mı şanssız olur bari teselli olarak 1adet dolu çıksaydı :D :D :D
KUŞLAR TÜYDE OLDUĞUNDAN DA YAPA BİLİR