benim bir çift kuşum çok fazla yumurta yapıyo 8-9 tane ama ya bir yavru çıkıyo ya da 2 çıkmayan yumurtaları kırıyorum yavrular ölmüş sanırım buda e vit eksikliğinden ben yulaf falan bulamıyorum burda e vit için ne tavsiye edersiniz_?
Fatih Bey, Kışın yulaf verilmez. Yulaf kuşları serin tutar. Bu da kışın üşümelerine yol açar. Kışa hazırlık topiclerinde yazıyordu. Bi gözden geçir istersen.
Fatih Bey, Kışın yulaf verilmez. Yulaf kuşları serin tutar. Bu da kışın üşümelerine yol açar. Kışa hazırlık topiclerinde yazıyordu. Bi gözden geçir istersen.
Mehmet bey,yulafın kışın verilmeyeceği konusunu biliyorum.Ancak şöyle bir sorunum var.Kuşlar her daim inadına yulafları yiyorlar.Darı aspur vs. yulaf yanında kıymetsiz kalıyor.Yulaf yemeye bu kadar alışmış kuşlarda yulafı kesmek beslenme sorunlarına yol açarmı dersiniz.
vallahi emrah kardeş benim iki çiftim ilk yumurtalarını yaptılar birinin altında7 diğerinin altında6 yumurta vardı inanki hepsi boş çıktı bende bugün aldım yumurtaları ama ben ilk yumurtaları olduğu için acemiliğine bağladım bi insan bu kadar mı şanssız olur bari teselli olarak 1adet dolu çıksaydı