KAFESİMİN SON HALİ ?

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
kafese ıhlamur ağacı dalından tünekler yerleştirdim  ayrıca tavsiyeniz üzerine yuvalıklarıda taktım  umarım başka eksigim kalmamıstır ayrıca mama takviyesinde bulunuyorum  yalnız 3 gecedir dikkatimi çeken bişey var tüm gün tünekteler fakat uyuma zamanı geldiğinde ışığı söndürdüğümde hepsi anlaşmış gibi kafes teline çıkıp öle duruyolar tünekte uyumuyolar sabah kalktığımda da o şekilde buluyorum bi sorun mu var bilmiyorum  bu konuda bilgilerinizi bekliyorum  şimdiden tşkler

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
uykuya geçerken tünekten kalkıp son foto hallerini alıyolar  neden kaynaklı sabahta bu şekilde buluyorum  bi sorun mu var acaba ?

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
MURAT_' Alıntı:
uykuya geçerken tünekten kalkıp son foto hallerini alıyolar  neden kaynaklı sabahta bu şekilde buluyorum  bi sorun mu var acaba ?
murat,korkan kuş kafes tellerine yapışarak uyur,korkacak birşey yok yerlerine alışana kadar tellere yapışırlar.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
tşkler abi bilği için önemli bişi olmadığına sevindim sizlerden edindiğimiz bilgiler sayesinde tecrübe kazanıcaz artık öğrenene kadar da sizleri biraz uğraştırıcaz yorcaz :) tekrar sağol

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Korktukları için tellere yapışıyorlardır fakat, tünek sayısını birer daha arttırmanızda fayda olacaktır.

aresadana

Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
malkoç
kuşlar çok güzel maşallah. keşke yuva girişleri birbirine bakmasaydı daha iyi olurdu.

seranko

Üyemiz
Diğer arkadaşların da belirttiği gibi kuşlar herhangi bir şeyden korkmuş..
Kuşlar da diğer tüm mahlukat gibi korkutan şeylerin zıt istikametine doğru giderler,kaçarlar.. Kafes zeminine koyduğun bir gazetenin renkli sayfasından korkabilecekleri gibi,oraya koyduğun herhangi birşeyden de korkabilirler.. Kafes etrafına da bak,gözünden kaçan birşey vardır mutlaka.
Allah nazardan saklasın

E

elaziz2316

Guest
Aradaki bölme tel değil de kontraplak gibi birşey olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Kuşlarınızında maşallahı var.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşlar biranda ışığın sönmesinden korkarlar. Işığı söndürmeden hafif ışık veren bir aydınlatıcı yakın ve ışığı öyle söndürün. Böylelikle daha rahat uyum sağlarlar

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
YÜKSEKLİK  40 CM

UZUNLUK    60 CM

EN              30 CM

EVT KENDİM DİKTİRDİM PETSHOP' LARDA BU EBATA UYGUN BULAMADIM