blackdevil41
Uzman Üyemiz
arkadaşlar sağlam olarak bir üreticiden aldığım yavrunun 20 gün sonra kanat ve kuyruk tüyleri döküldü ilk defa böyle birşey başıma geldi
Hilmi, French Moult mu ? değil mi anlayamadın mı ?hilmi akyldız' Alıntı:arkadaşlar sağlam olarak bir üreticiden aldığım yavrunun 20 gün sonra kanat ve kuyruk tüyleri döküldü ilk defa böyle birşey başıma geldi
Kanat tüyleri ,kuyruk tüyleri dökülürse French Moult , diger tüyleri zaten genelde normal kalır, tüylerinin hepsi dökülmesi nadir görülür...hilmi akyldız' Alıntı:yılmaz french molt değil sadece kanat direk tüyleri döküldü birde kuyruk diğer herşey normal zaten sepetledim.
Hayırlısı...hilmi akyldız' Alıntı:yahya bey bir tane daha var kanat dierekleri ve kuyruk çıkmaya başladı onu numune bıraktım
Yılmaz bey size katılmamak münkün deil...Yılmaz KURŞUN' Alıntı:French Moult oldukça ciddi bir konu, Bu konunun çabucak güncelliğini yitirmesine gönlüm razı olmuyor..
Gereken kontrolleri yapalım, başka bir ortamdan kuş getirmişsek karantinayı ihmal etmeyelim.
Zira kimse kendisi için "Onun kuşları French Moult'lu " denilsin istemez.
Avrupa da bir üretimehaneye French Moult girmişse O üretimhane tüm malzemelriyle birlikte yakılıyor. Kurnazlık yapıp belli olmayan kuşlarını satıp bu virüsün artarak yayılacağını ve bir süre sonra tekrar kendisine dönebileceğini düşünemeyenler varmıdır ? Bilemiyorum.