KAZIK YEMEK İSTEMİYORUM...

ALÜ KARTAL

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kartal
SELAM ARKADAŞLAR BEN MUHABBET ÜRETİÇİLİGİNE YENİ BAŞLADIM.BİR KAÇ YERDEN ÇİF OLARAK ALDIM  YA YENİ ATMIŞ YADA YUMURTLAMAYAN KUŞLARINI SATIYORLAR ...SAGPLSUL SELAHATTİN ABİMİN BİR ÖNERİSİ VAR ONU DİNLEYECEN.BANA YAVRU AL SABRET DEDİ  BENDE ÖYLE YAPACAM
    KAZIK ATMADAN UCUZ YOLLU YAVRU VERECEK ÜRETİCİ ARKADAŞLARIMIZ VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUMM :( :( :(

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ali kardeşim bravo sana.
senin ızdırabını uzun uzun dinledim
senin ve daha birçok arkadaşımın o çok meşhur tanınmış bir takım yerlere aday
olan kişiden kuş alıp hayal kırıklığına uğrayan kişi olduğunu öğrendiğimde şaşırmadım şimdi bunları üst üste ekleyip biriktiriyorum şuan düşündüğün en doğru davranıştır bu işin rajonu böyle ya herro-yada merro

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Ali Bey, Selahattin Abimizin dediği gibi "Yavru Kuş alıp kendiniz yetişitiriniz"  Ayrıca bir kaç ay için Yavru-Genç Kuşların bakımı da kolaydır..  Acil değilse ve "8-10 yavru kuşu da alırım" diyorsanız Kartal satabilecek Orhan kardeşimiz var..  Görüşün, söz alın Yavrular yem yiyebilir duruma geldiklerinde satın alabilirsiniz..
  Orhan: 0546 928 23 96

ALÜ KARTAL

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kartal
HER GENÇ MUHABBET YETİŞTİRİCİNİN BAŞINA BU KAZIK OLAYI GELİYOR    :'( :'( :'( :'(  AYRICA VERDİGİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER EDİYORUM İNŞALLAH BENDE SİZ ARKASAŞLARIM GİBİ TECRÜBELİ BİR YETİŞTİRİCİ OLMAYI HEDEFLİYORUM .... YANLIZ SİZ ABİLERİMİN DESTEGİNE İHTİYACIM VAR ;D ;D

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
ali bey üretime başlamışsınız.ama fikir olarak yanlış düşünmüşsünüz.çünki kimse yavrulu kuşu veya iyi damızlığını satmaz.siz kendiniz olarak düşünün elinizdeki damızlığı verirmisiniz.birde kuş alacaksanız iyi araştırıp tek kişi ile muhattap olacaksınız.piyasada selahattin abi gibisini bulmak çok zordur.bu sitenin kıymeti burada belli oluyor.biraz paraya kıyıp iyi damızlık alacaksınız ve onun yavrularından kendinize damızlık ayırmalısın.başka türlü üretimden başarı elde edemezsiniz.allah emeğinizin karşılığını versin inşaallah.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
kimse kolay kolay fabrikasının makinesini satmaz satarsada bedeli çok yüksek olur

ALÜ KARTAL

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kartal
arkadaşlar bende yavrudan alıp yapacagım ..... selahattin abiden alacagımda o da satmıyor bir yere söz vermiş galiba otara veriyormuşş

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
KAZIK ATMADAN UCUZ YOLLU YAVRU VERECEK ÜRETİCİ ARKADAŞLARIMIZ VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUMM   

ali bey yavru almanızda kazık yeme olayı olmaz normalde kuşları görerek almaya bakın eğer kuş görmeden alınacaksa alacağınız kişiye sadece şunu etembih edin kuşların kanadına baksın frenç moltlu kuş olmasın diye rica edersin