Osmann06
Yeni Üyemiz
Geçen bi yerde okumuştum kekik kuşlara iyi geliyormul galiba acaba kurutulmuş kekik mi yoksa kurutulmadan önceki kekik mi birde yemine veya mamaya nasıl karıştırılmalıdır oranı nedir teşekkür ediyorum
Ben 5 kilo mamaya 3 avuç atıyorum. Ölçüsü çok önemli değil kuşlar yedikten sonra. tarçında atabilirsin. Hiç yadırgamadan yediler. Kuru atıyorum.Osmann06' Alıntı:Geçen bi yerde okumuştum kekik kuşlara iyi geliyormul galiba acaba kurutulmuş kekik mi yoksa kurutulmadan önceki kekik mi birde yemine veya mamaya nasıl karıştırılmalıdır oranı nedir teşekkür ediyorum
Kekikte ölçü çok önemli deil...2 su bardagı mamaya 1 tatlı kaşıgıda olur, 1 yemek kaşıgıda olur, onu siz kuşlarınızın yemesine göre ayarlaya bilirsiniz...genelde yaşını bulmak çogu kişi için zor oldugundan genelde kurusunu kullanırız.Siz yaşını bulursanız kullanabilirsiniz.Ayrıca aynı şekilde mamaya ve yeme feslegende katabilrsiniz...Osmann06' Alıntı:Geçen bi yerde okumuştum kekik kuşlara iyi geliyormul galiba acaba kurutulmuş kekik mi yoksa kurutulmadan önceki kekik mi birde yemine veya mamaya nasıl karıştırılmalıdır oranı nedir teşekkür ediyorum
+1Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Bende her yaptığım mamaya mutlaka kekik kullanırım 1 kg mamaya 1 yemek kaşığı kadar koyuyorum
teşekkürler mehmet bey taviz yok tam gaz devam o zaman :Mehmet Kıdır' Alıntı:mamadan az miktarda yapın, alışıncaya kadar verin, benimkilerde öyleydi, şimdi hiç ayırd etmeden atlıyorlar üstüne.
ilker yemelerinde bir sorun olmaz yememelerinde sorunlar olabilirilker ertürk' Alıntı:BEN GECEN HAFTA İLK DEFA VERDİM AZ MİKTARDA YEMELERİNDE BİR SORUN GÖRMEDİM
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ilker yemelerinde bir sorun olmaz yememelerinde sorunlar olabilirilker ertürk' Alıntı:BEN GECEN HAFTA İLK DEFA VERDİM AZ MİKTARDA YEMELERİNDE BİR SORUN GÖRMEDİM![]()
1Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Mamalarına kuru kekikten karıştırarak verebilirsiniz. Ben o şekilde kullanıyorum.