E
elaziz2316
Guest
Yem üflemek işi ile uğraşmak istemediğimden biraz araştırma yaptım. Bursadaki yarışmada Yem Ayıklama makinasını 300 tl'ye satıyorlardı. İnternette 100 tl'ye kadar buldum. Ama bana genede pahalı geliyordu. Kendim yapsam ne olur diye düşündüm ve işe koyuldum. Yaklaşık 20 TL'ye mal oldu bana ve de gerçekten güzel çalışıyor. Artık yem üflemiyorum Hatta yemleri bir kapta biriktirip (birkaç günde bir) makinadan öyle geçiriyorum. Saniyeler içerisinde ayıklıyor. Şefaff olması hasebiylede ayıklama işlemini canlı olarak izliyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Not: Malzemelerin hepsi plastik ve sıcak silikon tabancası ile yapıştırılmıştır.
1.Aşama: Malzemelerin alımı
2.Aşama: Küçük kapların kenarlarının kesimi
3.Aşama: Orta ayırıcının yapıştırılması (plastik malzeme)
4.Aşama: Arka tarafa hava çıkış penceresi açımı, pencereye tül takımı, yemlerin yönünü tayin eden parçaların yapıştırılması, Fanın (bilgisayar power supply fanı 12 V'luk) takılışı
5.Aşama: Fanın takılışı ve üstten yem boşaltma deliğinin açıklması
6. Aşama: Ayıklanmış yem ve kabuk kaplarının yerleştirilmesi
7.Aşama: Ön kapağın montajı
8.Aşama: Fanın 12 Volt giriş adaptörü için Tak/Çıkar bağlantı soketinin montesi
9.Aşama: Yem boşaltma hunisinin ve yem/kabuk kaplarının kulplarının montesi (kulplar sadece aksesuar olsun diye yapıştırdım, işlevleri yok)
10.Aşama: Üstten görünüm
11.Aşama: Fanın olduğu taraftan bir görünüm
12. Aşama: Veeee mutlu SONNN
Yem ayıklama işlemi yaperken video çekimi yapıp koymayı düşünüyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Not: Malzemelerin hepsi plastik ve sıcak silikon tabancası ile yapıştırılmıştır.
1.Aşama: Malzemelerin alımı
2.Aşama: Küçük kapların kenarlarının kesimi
3.Aşama: Orta ayırıcının yapıştırılması (plastik malzeme)
4.Aşama: Arka tarafa hava çıkış penceresi açımı, pencereye tül takımı, yemlerin yönünü tayin eden parçaların yapıştırılması, Fanın (bilgisayar power supply fanı 12 V'luk) takılışı
5.Aşama: Fanın takılışı ve üstten yem boşaltma deliğinin açıklması
6. Aşama: Ayıklanmış yem ve kabuk kaplarının yerleştirilmesi
7.Aşama: Ön kapağın montajı
8.Aşama: Fanın 12 Volt giriş adaptörü için Tak/Çıkar bağlantı soketinin montesi
9.Aşama: Yem boşaltma hunisinin ve yem/kabuk kaplarının kulplarının montesi (kulplar sadece aksesuar olsun diye yapıştırdım, işlevleri yok)
10.Aşama: Üstten görünüm
11.Aşama: Fanın olduğu taraftan bir görünüm
12. Aşama: Veeee mutlu SONNN
Yem ayıklama işlemi yaperken video çekimi yapıp koymayı düşünüyorum.