KENDİ YAPTIĞIM 14 GÖZ DOLAP VE KUŞLARIM..

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Emeğine sağlık güzel olmuş hayırlı ugurlu olsun

serhatindir

Üyemiz
Adı
SERHAT
Soyadı
INDIR
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,eski kafesleri değerlendirdim ve güzel bişey oldu sanırım :)

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
emeğine sağlık ama ön telleri bari hazır alsaydın daha güzel görünümlü birşey çıkardı ortaya ön tellerde 3.5- 7 tl arası ileride değiştirirsen bilgin olsun... selamlar...

Fdevil

Takipçi Üyemiz
Adı
ronay
Soyadı
Aykoç
Hayırlı olsun,emeğinize sağlık.Ben kuşlarla ilgili yorum yapmak isterim dediklerimi yanlış anlamayın kesinlikle ben sadece yardım etmek amacıyla yorum yapmak istiyorum.
Albino,lutino eşlemeler gördüm bunlar size küçük boylu göze hitap etmeyen yavrular vericektir.Nesil küçüklücektir.İnoları,aynı renkleri birbiryle eşlemeden kaçının zıt karakterleri eşlemelisiniz.Daha verimli yavrular gelicektir.Teşekkürler.

serhatindir

Üyemiz
Adı
SERHAT
Soyadı
INDIR
teşekkürler ronay bey,kısa süreliğine koymuştum onları lakin çok iyi anlaştılar bende kıyamadım bozmaya.yoksa değiştireyim mi ?

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
kardeş güzel olmuş ama kardeş tavsiyesi bir çift yerli beslemek ve diğer kafeslerde jumbo beslemek daha iyi olmaz mı tabi zevk meselesi . maşallah allah hobiye hevesini ve hobide ki başarını arttırsın

serhatindir

Üyemiz
Adı
SERHAT
Soyadı
INDIR
hepsi olacak kardeşim allah kısmet ederse bu alanda büyük hayallerim var lakin suan ailemle olduğu için sıkıntı :) 1-2 yıla herşey güzel olacak inşallah :)

Fdevil

Takipçi Üyemiz
Adı
ronay
Soyadı
Aykoç
Şimdilik kalsınlar ilk kuluçkalarını geçirsinler zamanla eşleri değiştirir daha dikkatli eşlemeler yaparsınız.Maşallah kuşlarınıza tekrardan :)