Kivgader Derece alan Arkadaşların kupasını ve yarışma teşvik ödüllerini verdik

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
2013-2014 sezonu yarışmalarında kıvrık gagalılar ve kafes kuşları üreticileri derneği üye arkadaşlarımızın almış oldukları derecelerine göre kupa ve yarışma teşvik ödülleri olan 4 çuval yemleri Hasan Baytemür arkadaşımıza teslim ettik. sponsorumuz İNCİ MAMANIN mamalarıda salı günü ellerine geçeçek inşallah diğer derece yapan zeki mülayim ve şahin güngör arkadaşlarımızın 17 çuval yemleri cumartesi günü ellerinde olacak inşallah Hasan kardeşimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim

Aydın Bilgiç

Takipçi Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Bilgiç
Böyle bir çalışma yaptığı için Selahattin başkan ı,Başarılardan dolayı derece alan arkadaşları Tebrik ederim,dernek olarak nice başarılara işallah.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Teşekkür ederim başkanım beni onurlandırdınız emek verdiniz ayrıca hakkınızı helal edin derneğimizin farkını ortaya koydunuz inanıyorum sizin sayenizde bu dernek çok daha iyi başarılara imza atacaktır

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
2013-2014 sezonu yarışmalarında kıvrık gagalılar ve kafes kuşları üreticileri derneği üye arkadaşlarımızın almış oldukları derecelerine göre kupa ve yarışma teşvik ödülleri olan 10+7=17 çuval yemleri ve 5 kova İNCİ MAMAYI Zeki Mülayim ve Şahin Güngör arkadaşımıza Ankaraya bugün giderek teslim ettik. Zeki Mülayim ve Şahin Güngör arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
SPONSORUMUZ İNCİ MAMAYA KATKILARINDAN DOLAYI DERNEĞİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ

Aydın Bilgiç

Takipçi Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Bilgiç
Büyük uğraşlar vererek bu organizasyonu yapan Selahattin başkanı ve yarışmalarda dereceler alan derneğimizi en iyi şekilde temsil eden arkadaşları en içten dileklerimle kutlar başarılarının  devamını dillerim.
Daha nice başarılara hep birlikte işallah.
thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo
alkisd alkisd alkisd

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Ankara ekibini tebrik ediyorum. başarılarınızın devamını dilerim. ayrıca dernek başkanımız selahattin abiye ve diğer tüm emeği geçenlere de teşekkür ediyorum buradan.