Kızıştırma ve döl verimi artırma

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Evitse vs. gibi klasikleşmiş kızıştırıcılar dışında, herkez doğal veya yapay yollarla kuşlarını kızıştırmak için kullandığı ürün veya bitkiyi vs. yazıp, memnuniyetini paylaşabilirmi? Neler ortaya çıkıcak merak ediyorum.. Herkeze teşekkürler şimdiden.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Fertivit kullanıyorum. Mamalarına katıyorum

mumit

Takipçi Üyemiz
ben çimlendirmiş buğday ve az miktarda nijer veriyorum.. özellikle buğdayın etkisi çok gördüm. buğday çimi vermeden önce kıyasladığımda verimi yüksek,yavrular topaç gibi ve tüy kalitesini bayağı fark ettim. herkese şiddetle tavsiye ederim. 

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Kırmızı dolmalık biber. C ve E vitamini deposu.
Mehmet bey, biberi ne şekilde (sade mi, çekip mamaya karıştırarak mı vs.) ve hangi sıklıkta veriyorsunuz acaba?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Haftada 1, ister robotta mama içine istersen kafesine as. Benim salma olduğundan 20 dk canına okuyorlar. Ama kafes için önce mamada versen iyi olur. Alışmaları bakımından. 1 çifte 1 ince dilim yeter. Fazla abartmadan.

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Haftada 1, ister robotta mama içine istersen kafesine as. Benim salma olduğundan 20 dk canına okuyorlar. Ama kafes için önce mamada versen iyi olur. Alışmaları bakımından. 1 çifte 1 ince dilim yeter. Fazla abartmadan.
Teşekkürler.