Kötü anne baba tarafından bakılmayan yavrular

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
bu yavrulara bebek maması 7 vitaminli arımama biraz bisküviyle karışım yapıp bisiklet siboplarında kullanılan kavuçuk hortumu enjektöre bağlayıp kursağına salıp mamayı basıyorum

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
abilerim su an basımda bu var ya annenın beslemedıgı 2 yavruyu elle  beslemeye  calısıyorum enjektorle ısladıgım cıcı bebeyı vermeye  calısıyorum fakat ne kadarını yedıgı maglum ucuna o lastıkten taksak  ama okudugum bı yazda kusun bogazında 2 delık biri yemek bırı soluk borusu  oldugu  kusun agzına bu lastıgı sokunca mamanın nereye  gıttıgını nasıl bılecem kafam buna basmadı

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
polarci' Alıntı:
abilerim su an basımda bu var ya annenın beslemedıgı 2 yavruyu elle  beslemeye  calısıyorum enjektorle ısladıgım cıcı bebeyı vermeye  calısıyorum fakat ne kadarını yedıgı maglum ucuna o lastıkten taksak  ama okudugum bı yazda kusun bogazında 2 delık biri yemek bırı soluk borusu  oldugu  kusun agzına bu lastıgı sokunca mamanın nereye  gıttıgını nasıl bılecem kafam buna basmadı
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,193.0.html

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
mehmet abicim cok tşk ederim hakkaten cok faydalı bi aletmiş ya  hemen alıcam yarın kısmetse  bana yol gosterdıgın ıcın tşk ederım