kurtlanmış yemlerden dolayı sakıncalar

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Bu yemler bayat ve bozuk yemlerdir bu yemler kurtlu ve bakliyat hububat böcekleri ile dolu bu yemleri vermek sakıncalıdır arkadaşlar

1:  kuşunuzda sindirim sorunları cıkar

2:  bağırsak enfeksiyonları olur

3:  gıda zehirlenmesi olur

4:  ölümlere dayanan sonuçlar cıkar

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
yemlerinizin bu şekilde bozulmaması için bir peçeteye bir miktar tuz koyup güvenli bir şekilde sarıp yemin içine koymanız gerekir peçete nemlenip yırtılmaması için 15 günde bir defa bu olayı tekrarlamanız lazım

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
çetin biliyorsunki be tuz ticareti yapıyorum ama değişik zamanlarda avrupadan sandık içinde makinalar ithal ediyorduk ve makinaların içinde ufak kesecikler vardı ve bu kesecikler içinde tuz vardı tuzun doğalında rutubeti ve koku emme özelliği vardır bu konuyuda burda akıllara getirdiğin için teşekkürler

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Paylaşım için teşekkürler...
Ayrıca böceklenmemesi için sönnemiş kireci veya kekik tülbente bohça yapıp yemin arasına koyarsanız böcek oluşmaz, daha önce olan böcekleri de kovar.

ali sitiela

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
tasci
S.A.  ben yavuz  alptekin  tarafından  forum a  yönlendirildim    30  çift    yavrulu yumurtalı  cek  ve  kırma  olmak uzere  ve  yaklaşık  50  adet  yavru  muhabbet kuşum var'                                                                                yanısıra  55  gözluk  üretim kafesi  folluk akıllı  yemlık  suluk  dahilinde  mevcut.                                          çifleri  yavruları  ve  diger  ürünleri  kısacası tamamını  biranönce satmak istiyorum.