- Web sitesi
- www.muhabbetkusuureticileri.org
- Adı
- Selahattin
- Soyadı
- GÜÇLÜ
arkadaşlar bilindiği gibi çoğu arkadaşlarımız kuş kumu olarak witte molen marka ithal kuş kumu kullanıyorlardır. bende witte molen kuş kumu kullanıyordum tabiki elimdekiler bitene kadar ben biraz temkinli olarak devamlı 25 er kg olanlardan 3-4 paket elimde yedek bulunuyordu ofsayta düşmemek için mecbur stok bulunduruyordum fakat geçenlerde ofsayt düştüm bugün gelecek,yarın gelecek derken kumsuz kaldım buda beni değişik arayışlara itti bir çok yerde aradığım vasıflarda kum bulamamıştım işim gereği k.çekmece ye gitmiştim orda kum satandan büyük bir nalburla konuştum bana deniz ve dağ kumu istemiyorum dedim dere kumu lazım dedim kendilerinde yoktu kiminde sattığını bilmediklerini yalnız ilerdeki bir inşaatı göstererek ordaki mutaitin bu dere kumundan inşaatında kullandığını söyledi üşenmedim gittim sahibini buldum derdimi anlattım 2 un çuvalı aldım adam parasınıda almadı sağolsun şimdi arkadaşlar bu kum MERİÇ nehrinin kumu çok kaliteli tam aradığımız kalitede çamursuz,milsiz bu kumları güzel bir dezenli suda yıkayıp kurutup kuşlarıma vermeye başladım çok güzel yediklerini gördüm şimdi kumun içine mangal kömürü parçalarındanda ekliyeceğim ARKADAŞLAR BU OLAYI SİZLERLE PAYLAŞAYIM DEDİM