(KUŞ TAKİP ) EVCİL TAKİP PROGRAMI

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR

Arkadaşlar;
Program V1.0 olarak hazır durumda. 
Reklam vermek isteyen varsa bilgi için bana özelden ulaşsın.
8 Adet reklam yeri mevcut.
Reklam yeri fiyatları 6 aylık 50 tl. yıllık 90 tl dir.

Office 2007 de eğer uyum programı yoksa çalışmaz.

Ekran ayarlarını 1280*1024 ya da ona yakın ölçüler olarak ayarlarsanız net görüntü sağlarsınız.

Yüklediğinizde direk şifre giriş kısmı çıkmazsa; herhangi bir excel sayfasındayken, araçlar-seçenekler-güvenlik-makro güvenliği kısmına tıklayıp; düşük yapın. Tekrar programı çalıştırın.

Bana ulaşmanız gerekirse mailim: mtongur@hotmail.com
Cep : 0537 795 69 14 Lütfen öğlen 12:00-13:00 arası veya akşad 17:30 dan sonra arayın.
Saygılar

İNDİRMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

http://s2.dosya.tc/file/w00q0Y/eEVC_LTAK_PPROGRAMI.rar.html

arkadaşlar program açılış şifresi: 123456789

1. boş
2. boş
3. boş
4. boş
5. boş
6. boş
7. boş
8. Künyeci Mehmet

PROGRAMLA İLGİLİ YORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

SİTE DOSYA YÜKLEME BOYUTUNA İZİN VERMEDİĞİ İÇİN DOSYAYI YÜKLEYEMEDİM. ORTALAMA 1MB.

ulas

Üyemiz
Adı
ulaş
Soyadı
inan
paylasım güzelde merak ettiğim bir sey var sellahattin abi veya diğer büyük üreticiler bu programı kullanıyorlarmı  :-[

E

elaziz2316

Guest
Paylaşım için teşekkürler. Ama ben indiremedim. Bir problem mi var? Yoksa benmi beceremedim. elinde olan varsa e-posta adresime gönderirse sevinirim. elaziz2316@hotmail.com

E

elaziz2316

Guest
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Ben kullanmıyorum ben yuva kartı kullanıyorum matbaada kendim dizayn ettirip bastırdığım kartları kullanıyorum
Selahattin abi tasarımını bizlerlede paylaşırsan sevinirim. Fikir açısından aydınlatıcı olabilir.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bende programcıyım. O kadar kuş ürettim kafes ve salmada, hiç yapmayı düşünmedim. Çünki bilgisayarı mecburen başka bir oda da tutmak lazım. Yoksa beyaz tozdan kullanılmaz hale gelir. Ve elde ettiğin bilgileri bir kağıtla taşımalısın. Yoksa her kuş için gel git kayıt tut, değiştir zor olur. En güzel ve pratik olanı kartlardır. Kartlarda isteğine göre anaçları ve kuluçkalarını alacağın şekilde excelde dizayn edip kafeslere koyabilirsin. Hiç uğraşma. Mümin Kardeş bey bir şeyler yapmaya çalışmış, eline sağlık, eleştirecek bir şey yok.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Bende programcıyım. O kadar kuş ürettim kafes ve salmada, hiç yapmayı düşünmedim. Çünki bilgisayarı mecburen başka bir oda da tutmak lazım. Yoksa beyaz tozdan kullanılmaz hale gelir. Ve elde ettiğin bilgileri bir kağıtla taşımalısın. Yoksa her kuş için gel git kayıt tut, değiştir zor olur. En güzel ve pratik olanı kartlardır. Kartlarda isteğine göre anaçları ve kuluçkalarını alacağın şekilde excelde dizayn edip kafeslere koyabilirsin. Hiç uğraşma. Mümin Kardeş bey bir şeyler yapmaya çalışmış, eline sağlık, eleştirecek bir şey yok.
BEN AJANDADA SAYFALARI KAFES NUMARALARINA GÖRE SIRALADIM NOTUMU ÖYLE TUTUYORUM

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
Bende kuşlarımın kayıtlarını bir ara bilgisayarda tutmaya çalıştım ama özel bir program olmadığı için zor oldu,yüzlerce ayrı dosya tutmak zorunda kaldım bu yüzden bende vazgeçtim. Özel bir program olursa takibi daha kolay olur diye düşünüyorum.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
kusum.muhabbet' Alıntı:

Siz biraz daha başka yönden bakmışsınız ama bir notebook yeterde artar bile. Veya ben masaüstü olupta resmen içinde toprak olmuş pc ler gördüm. O yüzden toz engel gibi gözükmüyor. Ama ufak notebook yanda taşınabilir.  Bu sorun ortadan kalkınca geriye verimli kullanılabilirliği kalıyor. Onunda üzerinde biraz daha düşünülmesi gerekiyor diyorsun anladığım kadarıyla. Tabi bu konuda sizler gibi üreticilerden bilgi ve tecrubeye dayalı fikir almak daha doğru oluyor. Biz sadece yazılımcı gözüyle bakabiliyoruz.

Birde mümin arkadaşın yaptığını kesinlikle eleştirmiyorum. Hatta sizin yazdığınızı okuduktan sonra ben arkadaşı tebrik etmeyi unuttuğumu gördüm. O yüzden öyle anlaşıldıysam özür dilerim.
Mümin arkadaşıda tebrik ederim güzel bir paylaşım eline, emeğine sağlık.

Yanlış anlaşılmasın, eleştirilecek bir şey yok derken siz eleştirmişsiniz demek istemedim, gerçi sizde öyle anlamamışsınız zaten ama yine açıklamak istedim. Ben kuş takip programına yumuşak bakmıyorum, kullanımının zor olacağını düşündüğümden dolayı. Ama yapan insanları da eleştirmek benim haddime değil. Adam oturmuş, bir şeyler yapmaya çalışmış, helal olsun, bu ülkenin bu tür insanlara gerçekten ihtiyacı var.