H haşimm Yeni Üyemiz Katılım 28 Mar 2010 Mesajlar 17 Konum istnbul sultanbeyli Adı Haşim Soyadı Demircioglu 8 Haz 2010 #1 arkadaşlar bunuda yeni ögrendim gögüs kafesinden deri altından aşı yapıyorlar ve kuş daha canlı duruyor gözümle gördüm şaşırdım. :
arkadaşlar bunuda yeni ögrendim gögüs kafesinden deri altından aşı yapıyorlar ve kuş daha canlı duruyor gözümle gördüm şaşırdım. :
I imrunlu Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 306 Konum istanbul sultangazi sultançifligi Adı Hasan Soyadı Karakuş 8 Haz 2010 #2 EWET DOGRUDUR YAPILIYOR... TABİ BEN BİLİNÇSİZ YAPIP KUŞU ÖLDÜRENİDE GÖRDÜM
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,990 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 8 Haz 2010 #3 haşimm' Alıntı: arkadaşlar bunuda yeni ögrendim gögüs kafesinden deri altından aşı yapıyorlar ve kuş daha canlı duruyor gözümle gördüm şaşırdım. : Genişletmek için tıkla ... haşim bu konuyu bizlen paylaşırsan seviniriz (kim,ne zaman,hangi aşıyı,ne şekilde)
haşimm' Alıntı: arkadaşlar bunuda yeni ögrendim gögüs kafesinden deri altından aşı yapıyorlar ve kuş daha canlı duruyor gözümle gördüm şaşırdım. : Genişletmek için tıkla ... haşim bu konuyu bizlen paylaşırsan seviniriz (kim,ne zaman,hangi aşıyı,ne şekilde)