kuşlara mısır yedirmek

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar kuşlara mısır süt mısırı yedirmek istesek nasıl yedirelim mısırı suda kaynatalım mı yoksa olduğu gibi çiğmi verelim dokunurmu ben kaynatıp tanelerini verdim ama ilgilenmediler pek

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Mısır kuşların çok severek yediği bir besindir. Kaynatmadan olduğu gibi kafeslerine asın.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Yılaz Abi kuşlara hazırladığın mamaları görünce acaba kendine nasıl bir ziyafet hazırlıyorsun yani mutfaktaki becerin nedir diye sormadan geçemiyecem Abi sende aşçılık felan varmı ya :D

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Beslenmede çeşitlilik önemlidir. Öyle ufak parçalara ayırmaya da gerek yok hepsinin gagası makas gibi. Önce  kemirip parçalıyorlar sonra yiyorlar..  ;D  ;D

Engin Bey kardeşim, Kuşların niyetine bende daha sağlıklı beslenir oldum.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Yılmaz abi harikasın.Sana zahmet yapılış tariflerini yazabilirmisin.Saygılar.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
benim kuşlarda anne baba çok iştahlı yemiyorlar mamayı ancak yavruları yeni ayırdım tabana yemin yanına mamada yapıyorum hiç bir şey bırakmıyorla acaba yem kırmak zor geliyorda ondanmı mamayı silip süpürüyor yavrular birde yavrulara nekadar sıklıkta mama vereyim 38 günlük en büyüğü

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
ben bu güne kadar denemedim ama en kısa zamanda bende vericem mısır

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
enginersin' Alıntı:
benim kuşlarda anne baba çok iştahlı yemiyorlar mamayı ancak yavruları yeni ayırdım tabana yemin yanına mamada yapıyorum hiç bir şey bırakmıyorla acaba yem kırmak zor geliyorda ondanmı mamayı silip süpürüyor yavrular birde yavrulara nekadar sıklıkta mama vereyim 38 günlük en büyüğü
Yavrular yem kırmada zorlandıkları için kolay yenebilecek şeylere yönelirler. Yavrulara mamayı devamlı vermenizde fayda var gelişim dönemlerini daha iyi geçirirler