kuşları kızağa aldım

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Bu gün bütün yumurta ve yavrusu olmayan kuşları salmalara doldurdum.Hem tüylerini daha rahat atsınlar diye hemde zayıflasınlar diye. 1-2 ay sonra tekrar eşleştirip kafeslere alacağım.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Mevsimsel göç yapıyorlar, bir süre daha uçup konalayacakları yerde Boy boy yavruları olsun İnşAllah..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
DİŞİLERİ ERKEKLERİ AYRI SALMALARA SALMIŞSIN HERALDE ABİ HEM DİNLENME TÜY İKİSİ BİARADA ALLAH KOLAYLIK VERSİN

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ilker ertürk' Alıntı:
DİŞİLERİ ERKEKLERİ AYRI SALMALARA SALMIŞSIN HERALDE ABİ HEM DİNLENME TÜY İKİSİ BİARADA ALLAH KOLAYLIK VERSİN
İlker hepsini karışık attım tek başınaydım adamlar bugün yoktu kafama birden esti bir karar verdim hemen salmaları dizayn edip cuma namazına kadar işi bitirdim yılmaz ve cemali bu hafta yakalarsam erkek ve dişi olarak ayıracam tabiki işim yok deyip gelirlerse

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Abi yarın halledebiliriz bi kaç saat pazara çıkacam sonra yanına gelirim. Yılmaz abiyide aldıkmı kadro tamam sahaya eksiksiz çıkarız :)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Fırında tavukta olacak mı ?

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
İlker hepsini karışık attım tek başınaydım adamlar bugün yoktu kafama birden esti bir karar verdim hemen salmaları dizayn edip cuma namazına kadar işi bitirdim yılmaz ve cemali bu hafta yakalarsam erkek ve dişi olarak ayıracam tabiki işim yok deyip gelirlerse
selahattin abi,yılmaz kurşun okadar karşı idi erkekli idşili ayırmaya kendi elleriylemi ayırdı bide :)konuya bir açıklık getirmek lazım aslında,daha önce yavru bakmış eşleri ayırmak problem yapmaz.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
selahattin abi,yılmaz kurşun okadar karşı idi erkekli dişili ayırmaya kendi elleriylemi ayırdı bide :)konuya bir açıklık getirmek lazım aslında,daha önce yavru bakmış eşleri ayırmak problem yapmaz.
  Ağa öyle istedi..
  Fakat biz bir kaç dişi bıraktık erkeklerin arasına, sonuçta cinsiyetlerini unutmamalılar..