Kuşlarım ne zaman eş olurlar

akgun_kaan

Yeni Üyemiz
Adı
kaan
Soyadı
akgun
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Benim 4 yıldır beraber yaşayan muhabbet kuşlarımdan dişi olanını tüm çabalarıma rağmen ne yazık ki kaybettim.2 hafta önce bir yaş civarında yeni bir dişi aldım. Aralarında ki yaş farkı her hangi bir sorun yaratır mı? İkisini aynı kafese koydum hiç bir kavga yada anlaşmazlıklarına şahit olmadım. Aynı tünekte bazen yakın bazen uzak mesafede duruyorlar. Onların eş tuttuklarını anlamam için ne kadar süre gerekir.

Arif Haşlak

Yeni Üyemiz
Web sitesi
www.e-evcil.com
Adı
Arif
Soyadı
Haşlak
Anlaşıyorlarmı? Bazen Erkek yada dişi sorun çıkarabiliyor eğer anlaşıyorlar ise Kısa sürede Erkek ve dişi hazır ise ayak atmaya üstüne yürümeye başlar. Ama Kuşların Kızgınlık belirtileride bu faktörler içindedir.

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Benim 4 yıldır beraber yaşayan muhabbet kuşlarımdan dişi olanını tüm çabalarıma rağmen ne yazık ki kaybettim.2 hafta önce bir yaş civarında yeni bir dişi aldım. Aralarında ki yaş farkı her hangi bir sorun yaratır mı? İkisini aynı kafese koydum hiç bir kavga yada anlaşmazlıklarına şahit olmadım. Aynı tünekte bazen yakın bazen uzak mesafede duruyorlar. Onların eş tuttuklarını anlamam için ne kadar süre gerekir.
Yaş farkı eğer yeni gelen dişi 3 4 aylık olsaydı olurdu. Ancak yaş almış diyorsunuz, bu durumda sıkıntı olmaz.
Anlaşırlar ise yuvalık var ise yen kusmalar, birbirlerini kaşımalar, Erkek ve Dişi kuşun yuvaya girip çıkmalarından anlayabilirsiniz.