kuşlarıma ilkkez semizotu verdim

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
kuşlarıma bugün ilkkez semizotu verdim açıkcası tereddütlerim vardı daha önceleri ıspanak va marul verirdim değişiklik olsun dedim yerlermi yemezlermi diyordum akşam kümese gittiğimde aldığım iki bağ semiz otundan tekbir yaprak dahi kalmamıştı sevindim aslında değişik tatlar daima iyidir her besinin vitamini başkadır daha değişik şeylerde deniyeceğim artık

ALÜ KARTAL

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kartal
SELAM ÖNCELERİ BENDE HEP KIVIRCIK VERİYORDUM AMA BAZI ÜRETİCİ ARKADAŞLARIMIZ ONU VERME KARA LAHANA VER DEDİLER  ONU VERİYORUM BAZI ARKADAŞLKARIMIZDA SEMİZ DEDİ ONADA HAFTAYA BAŞLAYACAGIM  TÜY DÖKMESİNİDE KOLAYLAŞTIRIYORMUŞ...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
salı günü pazardan kuşlara lahana ve semizotu almıştım salı günü lahanayı verdim lahanayı herzaman veriyorum yiyorlardı ve yediler bugünde mal dağıtımından gelirken bizim adamlara semizotunu verelim diye tembih etmişti bu arada fabrikadan kamyon göndermişlerdi kamyonu boşalttık ve kuşlara semizotunu vermeye geç kaldık akşam üzeride vermek istemedim çetinin semizotu konusunu okuyunca benimde hoşuma gitti çünkü bende semizotu hiç vermemiştim yerlermi yemezlermi diye terettüm vardı şimdi rahatladım

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Tüm yeşillikleri ıspanak, roka, tere, semizotu, taze sogan yapragı,  lahana, brokoli, tatlı yeşil biber, tatlı kırmızı biber v.b. rahatlıkla bütün veya mamalara doğrayarak verebilirsiniz.Maydonozu bütün vermek bogazına yapışabileceğinden tehlikeli olur, ama mamalara iyice kıyarak verebilirsiniz, ben böyle veriyorum bu zamana kadar hiç bir sakıncası olmadı...

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Semiz otunu hiç çekinmeden gönül rahatlığıyla kuşlarınıza verebilirsiniz.O iştahla yiyorlarki şaşıracaksınız.

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
ben hiç denemedim genelde top maruldan veriyorum ama bundan sonrada yeşillik çeşidini arttıracağımı burdan öğrenmiş oldum