Kuşlarımı haremlik selamlık ayırdım

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Yılmaz ve Cemal arkadaşımla beraber kuşlarımı dişileri bir yere erkekleri bir yere tüy dökümünü gerçekleşmesi ve zayıflamaları için ayırdım.

Tektek zor olunca kepçeleme yaptık

Derya kuzuları bunlar

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    8-10 tanesi açık kapı aralığından yahut elimi ısırarak bir kaç dakika özgür olmayı başardılar ama Emrullah Abi büyük kepçeyle yakaladı onları..
  Hayırlı olsun Abi, İncelsinler; Forma girsinler boy boy üresinler..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Herşey gönlünce olur inşaallah abi

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
selahattin abi aman siyasiler duymasın haremlik, selamlık diye hele televizyoncular hiç duymasın ortalığı ayağa kaldırırlar alimallah

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Gelde çocuklara anlat bu görüntüleri, tutturdu benim oğlan bak baba amca ne güzel kuşlarla oynuyor ya bizde bizim kuşları böyle salalım yada biz oraya gidip amcaya yardım edelim diyor evde 4 kuşu salıp oyun oynayacağız artık başka çaremiz kalmadı. Paylaşımın için teşekkürler abicim emeğine sağlık

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
derya kuzusu bunlar.selahattin abi deniz yakınya sanki balık tutar gibi kuş tutuyorsun.bu kadar çok olunca ancak böyle oluyor.yılmazda prof.dr.gibi maşallah.titiz insanın hali başka oluyor.çok begeniyorum.yılmazın bu yönünü.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Zeki kardeşim
Yılmaz bizim sitenin hatta muhabbet kuşu üreticilerinin içinde en centilmen, kibar, saygılı arkadaşlarımızdan birisidir kendisini iyiki tanımışız aslında sitedeki tüm arkadaşlarımız seviyeli, saygılı ve kibar hepsine ayrı, ayrı saygılarımı sevgilerimi sunuyorum

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
seviye çok önemli.sitenin kaliteside ,kaliteli insanlardan belli olur.örnek gösterilecek.bir şahsiyet.