Kuşlarımın Biraz Daha Net Resimleri

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
Kuşlarım 40 günü aştılar, bakalım 2 erkek 2 dişi çıkacaklar mı ? Acaba tam net olarak kaç günlük iken belli olurlar?

E

elaziz2316

Guest
CemaL TANIŞ' Alıntı:
İsmail bey tıpkı düşündüğünüz gibi sarı ve yeşil dişi maviler erkek.
İçime su serptiniz valla. Bazı arkadaşlar farklı tahminlerde bulunmuşlardı. Gerçekten bu işi iyi bildiğine inandığım abimin kümesinden almıştım. Ben çok iyi anlamam ama abimin seçmesi ile 2 erkek 2 dişi olarak alındı. İnşallah anlaşırlar ve 2 çiftim olur. Hayırlısı tabiki.

E

elaziz2316

Guest
mustafa karaeli' Alıntı:
İsmail ALLAH nazardan korusun kuşların çok güzel.İnşallah bol bol yavru alırsın.
İyi dileklerin için teşekkürler Mustafa. Daha iyileri sizlerin olur inşallah.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
ismail kuşlarının maşallahı var,kuşlarının ikisi dişi ikisi erkek ,bunlardan ikide çift çıkarırsan sırtın yere gelmez ;)

E

elaziz2316

Guest
Ahmet SALMAN' Alıntı:
ismail kuşlarının maşallahı var,kuşlarının ikisi dişi ikisi erkek ,bunlardan ikide çift çıkarırsan sırtın yere gelmez ;)
    Teşekkürler Ahmet.

Hedefim bu iki çiftten çıkacak olan (tabiki becerebilirsem) yavruları çaprazlama olacak şekilde (kardeş-kardeşe denk gelmeyecek şekilde) yeni çiftler oluşturmak. Şu anda kuşlara evde bakıyorum. Dediğim gibi çift sayılarında artışa gidebilirsem depo gibi bir yer (beşevlerde) kiralayıp kümes kurmayı planlıyorum. Tabiki o aşamaya gelince ilk danışacağım ve de yardım isteyeceğim kişilerden birisisin.