Kuşlarımın durumu nasıl ?cevap yazarsanız çok sevineceğim çok mutsuzum çünkü :(

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
Üstatlarım kuşlarım 11 temmuzda çiftleşmişlerdi ve çiftleşme 1 hafta felan devam etmişti fakat halen yumurta alamadım ve şimdi resimlerini sizinle paylaşıyorum ( maşallah'ınızı eksik etmeyin :) ) ve durum nedir acaba yumurtlar mı nedir durum çok mutsuzum :( varımı yoğumu bunlara veriyorum fakat halen yumurta alamadım :( yardım ederseniz çok mutlu olacağım :(

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ARKADAŞIM HER ÇİFTLEŞME YUMURTA DEMEK DEĞİL KUŞLAR ÖN BALAYI YABABİLİYOR SABRET SONU GELEÇEKTİR

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    İlker'inde dediği gibi "Her çiftleşme malesef ki yumurtlamayla sonuçlanmıyor".
    Sen şanslısın ki,  aldığın 2 kuş çiftleşti, bu en en azından birbirlerini eş seçtiklerini gösterir.
    Nice kişiler yıllarca yavru alamamış, Lütfen sabret ve şükretmesini bil.
    Kuşların Güzelmiş MAşAllah, Belki Dişinin 1-2 aylık zamana daha ihtiyacı vardır.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Samed bey benim bir çiftim ilk çiftleşmelerini gördüğüm tarihten tam iki ay sonra yumurta yaptı, demek oluyor ki kuş kendini tam hazır hissetmeden yumurta yapmıyor...Biraz daha sabredin, 3 ay sonra tekrar bir gelişme olmazsa dişide sorun olabilir(yumurtlama hususunda)çift lerinin erkeklerini veya dişilerini birbiriyle  değiştip birde öyle deneyin.

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
peki teşekkür ederim üstatlarım :) bekleyelim bakalım napalım başka yapacak bişiy yok :( 1-2 ay sonra gelişmeleri size aktarırım inş. yumurta olursa onlarında resimlerini ilk sizlerle paylaşacağım :)