Kuşlarımın severek yedigi mama ama birde size danışayım

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Kuşlarım bu karışımın tamamını silip süpürüyor hatta bir çiftim kafese mamalıgı koyarken daha üstüme atlıyor birde size danışayım dedim bakıb bakalım burada eksigim yada hatam varmı

1.Bebe bisküvisi muzlu
2.Prinç unu
3.İrmik
4.Yumurta
5.Limon kabugu
6.Ispanak
7.Salatalık
8.Havuç
9.Limon suyu
10.Bal
11.Tarçın
12.Kekik
13.Ceviz

Ekleme

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mama karışımın güzel Engin.Herkesin kullandığı karışım farklı.20-25 çeşit malzemeden mama hazırlayanlar var.Bence ek olarak mısır unu katabilirsin.

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
mustafa karaeli' Alıntı:
Mama karışımın güzel Engin.Herkesin kullandığı karışım farklı.20-25 çeşit malzemeden mama hazırlayanlar var.Bence ek olarak mısır unu katabilirsin.
Teşekkür ederim Mustafa abi

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
slm bu şekilde mama hazırlamak istiyorum fakat sadece mazleme içeriği yazmışsınız hazırlanış şeklinide  belirtebilirmisiniz  şimdiden tşkler

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
engin abi guzelde bu kadar ugrasacagına al hazır mamayı ekle havuc kabak vs senın ıcın daha basit  olmazmı  tabi kaç çift olduguda  onemli  ceviz dedıgınde kılo 30 tl bal desen aşagı kalır  yanı yok :)))) ben en iyisimi hazıra devam

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
polarci' Alıntı:
engin abi guzelde bu kadar ugrasacagına al hazır mamayı ekle havuc kabak vs senın ıcın daha basit  olmazmı  tabi kaç çift olduguda  onemli  ceviz dedıgınde kılo 30 tl bal desen aşagı kalır  yanı yok :)))) ben en iyisimi hazıra devam
İsmail önemli olan kendimiz bir şeyler yapabilmemiz.Hem bu sayede maliyeti aşağılara çekiyoruz.Cevizden baldan kilolarca katılmıyorki mamaya.Sadece düşük miktarlarda katılıyor.Hem bem 30 tl ye ceviz görmedim.En azından Tire'de.Çünkü burası üretim yeri.Birde sana hazır mama fiyatlarından bahsedeyim.Magnesia 6 kg 45 tl wonder vogel 5 kg 60 tl.İsimleri aldatmasın bunlar yerli markalar.

mumit

Takipçi Üyemiz
mustafa karaeli' Alıntı:
İsmail önemli olan kendimiz bir şeyler yapabilmemiz.Hem bu sayede maliyeti aşağılara çekiyoruz.Cevizden baldan kilolarca katılmıyorki mamaya.Sadece düşük miktarlarda katılıyor.Hem bem 30 tl ye ceviz görmedim.En azından Tire'de.Çünkü burası üretim yeri.Birde sana hazır mama fiyatlarından bahsedeyim.Magnesia 6 kg 45 tl wonder vogel 5 kg 60 tl.İsimleri aldatmasın bunlar yerli markalar.
magnesia yı yeni aldım 2 kova kovası 6 kg. 36 tl.

motifcan

Uzman Üyemiz
ben de yumurta,havuç,bebe bisküvisi ve irmik karışımından veriyorum agzına kadar dolu olan mama bir günde yarısından çoğunu yemiş oluyorlar. birde yanına yemlerini koyuyorum. 3 günde bir veriyorum yoksa sıklıkla vermem mi gerekir nasıl yapayım?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşlarınız severek yiyorsa iyi bir karışım tutturmuşsunuz demektir

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
polarci' Alıntı:
Zaten bu karışıma hazır mamada katıyorum kuru hazır mama 4 çiftim var şimdilik  :)

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Arkadaşlar mama tarifim ben hepsini göz kararı yapıyorum inanın ölçegim yok mamanın kıvamını tutturabiliyorum aşagı yukarı ne kadar katıyorum yazabilirim sadece

1.Bebe bisküvisi muzlu
2.Prinç unu
3.İrmik
4.Yumurta
5.Limon kabugu
6.Ispanak
7.Salatalık
8.Havuç
9.Limon suyu
10.Bal
11.Tarçın
12.Kekik