Kuşlarımıza bitki çayı vermek

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Anason Çayı,Isırganotu Çayı,Rezene Çayı,Papatya Çayı,Siyah Çay,Kekik Çayı

Hasta kuşa, sade içme suyu yerine bitki çayı türlerinden vermek istemeniz halinde, lütfen, çayı fazla kaynatmayınız. Ve tabii ona vermeden önce ısısının oda sıcaklığına düşmesini beklemelisiniz. Eğer poşet çay hazırlarsanız, pakette yazılı olan hazırlama talimatlarını izlemelisiniz. Bunu yaptıktan sonra, lütfen, çayı, yarım fincan saf su ile seyreltin. (Bu, hazırlama talimatlarına göre hazırlanan ölçüdeki çaya %50 oranında saf su ekleneceği anlamındadır).

Barmen

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
elmas
Selahattin abi peki doğadan form diye bir çay var içinde birden çok bitki var(içerik olarak bağırsakları çalıştıran bir karışım) yani kuşlarımıza bundan verebilirmiyiz iyi gelirmi dersin...

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
aslında arkadaşlar ne ararsan doğada var bazı aktarlarda bu bitkilerin nerde ne işe yarayacağı el kitapları var bu kitapları edinmemiz lazım

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Yaşar yılmaz' Alıntı:
aslında arkadaşlar ne ararsan doğada var bazı aktarlarda bu bitkilerin nerde ne işe yarayacağı el kitapları var bu kitapları edinmemiz lazım
  Çok Haklısınız, Aynen Katılıyorum..

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
çevremde posta güvercini besleyen ve yarıştıran arkadaşlarım var bunlar devamlı kuşlarına ithal malı bitki çayları getiriyorlar bazılarıda burda kendisi hazırlıyorlar kuşlarına veriyorlar doğadada bu bitkileri zannediyorum kuşlarımız tüketiyorlardır bence kuşlarımıza arasıra vermek gerektiğini düşünüyorum arkadaşlar