Kuşlarımıza müzik dinletmek

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
arkadaşlar dün işyerimin önünden geçen el arabalı hurdacıdan çalışır vaziyette bir radyo çalar aldım bu radyoyu üretimhaneme otomatik ışık sistemiyle beraber  açılacak, kapanacak bir şekilde monte ettim ve şuan sabah açılıyor akşam kapanıyor radyoyuda yabancı müzik yayını yapan kanalda çalışıyor  sizden ricam bana hangi tip müziği önerirsiniz şimdiden teşekkürler

bu iş nerden aklına geldi diye sorarsanız seneler evvel bir yerde okumuştum tavuk çiftliklerinde daha fazla verim almak için müzik dinletildiğine dair bir makale okumuştum

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Selahattin abicim Arabeks dinletmede ne dinletirsen dinlet, arabeks insanın bile saglığını bozar...
Benim kümesimde eskiden beri müzik yayını vardır.Ben türk halk müzüğü ve türk sanat müzüğü dinletirim...saygılar

Ahmet

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
TATAR
Selahhatin abicim ben günde 3 saat müzik dinletiyorum kuşlara.İnanırmısın okdar çok hoşlarına gidiyorki yeminle sana müziği kapatınca hepsi birden susuyor açınca onlarda başlıyorlar müzikle birlikte ötmeye.Ben pop dinletiyorum ve çiftleşmelerin daha çok olduğunun farkına vardım.Sabah üretimhanenin kapısını açınca hepsi bana sanki müzik aç dermiş gibi hareket yapıyorlar kafalarını sallıyorlar müzik açta dinleyelim diyor gibiler.Yemin ederim çok zeki hayvanlar :)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Selahattin Ustam, Belki 9/8 lik Oyun havaları da işe yarayabilir.. Hem oynarlar, Hem Ürerler..
  Ustam İdeal müzik türünü (yada türlerini)  bulduğunda yazarsan bende denemek isterim.. Saygılarımla..

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
muzik olursa ne müzik olursa olsun  ama roman havası olursa daha şenlik olur :D

cem

Üyemiz
bende son 6 aydır dinletiyorum , bu sürede verim artışı oldu ama tek müzik il alakalı olup olmadığını bilmiyorum , bu sürede değiştirdiğim çok şey oldu . Ben neyi seviyorsam onlara da onu dinliyorlar .

Discovery da Mithbusters diye bir program var , değişik müzik tiplerinin bezelye gelişimi üzerine yaptığı etkilerini test emişlerdi , ilginçtir kazanan heavy metal oldu  ;D

imrunlu

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Karakuş
abi kuşlar benim atölyede oldugu için sabah 8 akşam 7 yekadar beraber ben ne dinliosam onlarda onu dinlio mesela sabah arabesk sonra pop akşama dogru yamuldugumuz zamanda tecno yabancı v.s acıyoruz performans için :D

AYDIN DOĞRU

Yeni Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Doğru
bence klasik batı ve ya türk sanat müziği dinletmek gerkir diye düşünüyorum ruh dinginliği açısından i olur diye bende duymuştum