Kuşlarımızla bu günümüzden resimlerle !....

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Bir gece önceden ıslattığımız Maş fasulyemizi çimlendirdik kuşlarımıza servis ettik  ;)

sabah iştimamızda 40-90 günlük arası 15 adet yavrumuz tam kadro iştimaya katıldılar

Yuvalarımızdaki  yavrularımıza bakıp günlük merakımızı giderdik

Küçük müdirem ile Yavrularımızı kum kabına alıp yuvalıklarımızı temizleyip taze talaşımızı yuvalıklara koyduk

Suluklarımızı yıkayıp temizledik ve taze sularımızı verip kuşlarımızı rahat bıraktık  ;D

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
kuşlarınıza ne kadar özenle baktığınız ortada. Maşallah sağlıklı üretimler

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
41 kere maşallah pırıl pırıllar
Allah emeklerinin karşılığını katlayarak versin kardeşim, bu özverin ve titizliğini hiç kaybetme...

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
siz ve sizin  gibi üreticilere çok özeniyorum. yeterli bilgim olsa bende kendi çapımda  üretimhane kuracağım ama her gün bilmediğim bir şey çıkıyor. tabi deneyimde olmayınca şimdilik bir çiftle idare ediyorum. :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:
siz ve sizin  gibi üreticilere çok özeniyorum. yeterli bilgim olsa bende kendi çapımda  üretimhane kuracağım ama her gün bilmediğim bir şey çıkıyor. tabi deneyimde olmayınca şimdilik bir çiftle idare ediyorum. :)
....bu aile bu yuzden var kardeşim benim......ve  ALLAH daim  kılsın diyelim....aslında formda  her şey,n cevabı var  yalnız bizler tembeliz  bir arama  motorunu bile kullanmıyoruz sitenin....

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Maaşallah düzenli bir bakım günü.Maş fasulyesi filizlendirme için çok güzel ancak kullanacak olanlara tavsiyem 1-2 cm uzunluğu geçirmeden filizler patladıktan sonra ilk 24 saat içinde tüketilmesi.

erci

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
ide
maaşallah cihan kardeş.kuşların herzamanki gibi çok bakımlı.çok şanslılar :).allah kümesine sağlık ve bereket versin nazarlardan esirgesin.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah Cihan müdire hanım ile birlikte sistemli çalışmlarınıza hayran kaldım :)
Allah hayır ve bereketi eksik etmesin

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Maşşallah çok güzel kuşlarınız var hayırlı üretimler dilerim