Kuşum Hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olacağım kafam karışık çünkü :(

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ

Bu kuşu sözlüme hediye olarak aldım rengi felan çok hoşuma gitti 3 ay oldu alalı ve sorularım şunlar :
1.) Kuş Gözlerini hep kısarak bakıyor tam açtığını pek fazla görmüş değilim bu neden olabilir ?
2.) Dışarıya bıraktığımız zaman elimize çok alışık olduğu için hep elimize geliyor ve bizimle birlikte yemek felan yiyor ve anlayamadığım çok fazla dışkı yapıyor bu neden olabilir ?
3.)Yaşı tam olarak kaç ve şuan konuşmaya başladı yanına eş almam lazım mı ?

Sorularıma cevap verirseniz çok ama çok mutlu olacağım herkese saygılar

Şimdiden Teşekkür ederim ..

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
abicim fazlada aydınlık değil ya kışda olduki sürekli basık bi hava var hep karabulutlar var :D bi akşamları ışıkları yakıyorlar :( peki abicim eş almasak bi sorun olur mu ? benim parmağımla konuşurken tüyleri kabarıyor ( kafa ve ense kısmı ) ve parmağıma konuşurken kusuyor kafasını sürekli aşağı yukarı sallıyor kanatlarınıda çapraz yapıyor kızgın bi erkek gibi oluyor napmam lazım abicim ? eş almam lazım mı yoksa eş almasamda olurmu yaşar mı yani ?

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
samet kardeşim sen eş olayına bayağı takmışsın,en iyisi al ona bir eş sende rahatla kuşta rahatlasın,belki gözüde tam açılır ;)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Samet bey, evcil kuşlar üretime pek elverişli değildir. Çok sıkıntılı bir üretim olabilir..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Samet bey, evcil kuşlar üretime pek elverişli değildir. Çok sıkıntılı bir üretim olabilir..
Yılmaz beye katılıyorum

E

elaziz2316

Guest
Ahmet SALMAN' Alıntı:
samet kardeşim sen eş olayına bayağı takmışsın,en iyisi al ona bir eş sende rahatla kuşta rahatlasın,belki gözüde tam açılır ;)
:D  :D  :D