LEPİSTES AKVARYUMUM

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
güzel akvaryum,yavruluk kullanmana gerek yok,kendi kendilerine çoğalırlar,bitki olarak hançerde çok güzel görünüm verir

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Teşekkürler, tavsiyeleriniz içinde çok saolun Ahmet Bey ben çok tür balık besledim 11 yaşımda ilk akvaryumumu aldı babam ama lespistesten vazgeçemiyorum yavruluku balıklar yavrularken kullanıyorum sadece yaru akvaryumum ayrı lepisteste olsa sayı çok olduğu için yavrularını yerler bu keratalar birde iş yerinde bir akvaryumum var 1,5 mt. o akvaryumunda resimlerini koyucam inşallah toplam üç akvaryum yani.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
deniz akvaryumu hariç beslemediğim balık kalmadı desem yeri vardır.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
TEŞEKKÜRLER BAŞKA BİTKİLERDE KOYMAK İSTİYORUM AMA KÜÇÜCÜK KRİPTOYA BİLE 20-25 TL FİYAT ÇEKİYORLAR

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Merhaba Osman bey balıkların güzel ve dişelerin coğu hamile.Benm sana tavsiyem yavru aldığın zaman yavru balıkların biraz büyüdüğünde  erkek ve dişileri ayrı tanklarda büyütsen yavru dişilerin küçük yaşta hamile kalıp ölmelerine benim gibi sebeb olmasın.Saygılar.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
HERKESE TEŞEKKÜRLER
ahmetondul' Alıntı:
Merhaba Osman bey balıkların güzel ve dişelerin coğu hamile.Benm sana tavsiyem yavru aldığın zaman yavru balıkların biraz büyüdüğünde  erkek ve dişileri ayrı tanklarda büyütsen yavru dişilerin küçük yaşta hamile kalıp ölmelerine benim gibi sebeb olmasın.Saygılar.
TAVSİYENİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER AMA ŞU AN İÇİN  BİR YAYRU TANKIM VAR ZATEN AMA YAVRU DİŞİ VE ERKEKLER İÇİNDE AYRI BİR TANK AÇMAM ÇOK ZOR OKADAR ZAMANIM YOK MALESEF

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
zamanında çok besledim balı size katılıyorum lepistes çok güzel bir balıktır ben lepistes ile favorilerim arasına velifera ve moli leride koyuyorum hele o ay kuyruk moliler yokmu bitiyorum onlara süper akvaryumun seyretikçe insanın bütün sitresini kökünden temizler bu akvaryumlar

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Osman akvaryumun maşallahı var.Benimde 1 metrelik deniz akvaryumum var.İçinde 3 tane palyaço var.Odada yer olsa bir tanede bol bitkili tatlı su akvaryumu kurmak isterdim.İçini kiraz karides neon tetra tatlı su midyesi ve elma salyangozu ile doldurmak isterdim.Ama malesef odada yer yok.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
mustafa karaeli' Alıntı:
Osman akvaryumun maşallahı var.Benimde 1 metrelik deniz akvaryumum var.İçinde 3 tane palyaço var.Odada yer olsa bir tanede bol bitkili tatlı su akvaryumu kurmak isterdim.İçini kiraz karides neon tetra tatlı su midyesi ve elma salyangozu ile doldurmak isterdim.Ama malesef odada yer yok.
TEŞEKKÜR EDERİM, İKİNCİ AKVARYUMU BAŞKA ODAYA KURUN O ZAMAN ;D TABİ EVDE İSYAN ÇIKMAZSA!