LEVAMİN-10

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Arkadaşlar hayvan ilaçları satan yerde dikkattimi çekti internetten araştırdım bunları buldum.Saygılar.
İlacın özellikleri;

Bileşimi
1 g’ında 150 mg Levamizol hidroklorür bulunur.

Endikasyonları
kanatlıların kör bağırsaklarında, solunum yollarında ve kursaklarında yaşayan askaritlere karşı kullanılır
Kullanım Şekli ve Dozu;
Kanatlılarda ; 18 - 36 mg / kg canlı ağırlık dozunda oral yolla kullanılır.

ALINTI

Arkadaşlar Levamin-10 adlı iç parazit ilacı aldım 2 litre suya yarım silme çay kaşığı kullandım, tek doz ertesi sabah kuşların dışkılarında solucanlar cıktı,bu ilacı kullanan arkadaşlar varmı ? güvercinler için suya katılan tam dozajı bilmiyorum, yanlız solucanları görünce bu ilaçı daha önce neden kullanmamışım ,tavsiye ederim.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Teşekkürler Ahmet Bey..

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Bu ilacı kuşlardan şüphelendigimizde mi vermeliyiz yoksa dediginiz gibi mevsimde mi vermeliyiz şimdi versek bir sorun olurmu ?

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim.Bu ilacı kaçdoz kullanabilirizbirde ben evde bakıyorum koku için neyapabilirim. Onlara zarar vermeyen koku giderici varmıdır

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Arkadaşlar szlere yardımcı olmuşsamsa ne mutlu bana.Sizlerden ricam dozac hakında üstatlardan bilgi alabilirsek güzel olur.Saygılar.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
keta' Alıntı:
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim.Bu ilacı kaçdoz kullanabilirizbirde ben evde bakıyorum koku için neyapabilirim. Onlara zarar vermeyen koku giderici varmıdır
Evde bakıyorsanız günlük temizlik yapmaktan başka çareniz yok.