mama verme hakkında

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
arkadaşlar ben mamaları işimden dolayı gece veriyordum.ama yaptığımın yanlış olduğunu selahattin abi söyledi.çünki insan nasıl akşam yemek yeyip yatarsa kilo aldığını ve rahatsız olduğu.kuşlarında böylelikle kilo alacağını ve başka rahatsızlıklara sebebiyet vereceğini söyledi.artık sabah erkan saatlerde mamalarını vermeye başldım.bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim.benim gibi akşam veren arkadaşlar varsa bu sistemlerini deiştirsinler.herkese bol ve sağlıklı yavrular almasını dilerim.

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
akşam hava karardıktan sonra kuşlar mama yemiyeceği için sabaha kadar zaten bayatlar o zaman da kuşlar sabah kalktıklarında mama bayatlamış belkide bozulmuş olur akşama kadar o mamayı mı yiyorlardı yani gerçekten yanlış uygulamaymış ben özellikle her sabah aynı saatte veririm mamayı

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
zeki bey kuşlara gece mama verdiğinizde yiyorlarmıydı acaba bilmiyorum ama sabaha geçiş yapınca kuşlar biraz şaşırabilirler eski alışkanlık olmayınca

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
alıştıkları için yiyorlardı.şimdi yine yiyorlar bir problem yok.ama 1 hafta sonra daha da iyi olurlar çünki yediklerini hazm edecekleri için daha sağlıklı olacaklardır.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
abi teşekkür ederim.belki üretimde başarının kırılma noksası burası.bazen başarı elde edilemiyor ya belkide çok basit bir şey ama onu yapmaz isen olmuyor iste.allah razı olsun bilgi paylaşımın için.

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
Bizde bir hafta akşam bir hafta sabah veriyoruz işten dolayı ama dediğiniz doğru insanlar nasıl ise diğer canlılarda aynıdır .Paylaşım için sağolun.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ben 24 saat ışık tuttuğum için her akşam 24:00 da mamalarını veriyorum....