alemsin selahattin abi,tabikide siz olmadığınız için hepsi boğazımdan geçmediSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:seni dümenci seni nerde sende o etleri yiyecek mide ancak etlerle poz vermişsin gibisin
yok be bülent 40 yılda bir giderim her zaman fırsat olmuyormuhabbetkusevi' Alıntı:afiyet olsun ahmet abi bende ahmet abiyi kus pazarinda neden goremiyorum diyodum ahmet abi kuslari birakmis bi koseye malikanesinde keyif yapiyor
ben geldim Bursadayim Ahmet Abi ins bi pazar tanisma firsatimiz oLur...Ahmet SALMAN' Alıntı:yok be bülent 40 yılda bir giderim her zaman fırsat olmuyormuhabbetkusevi' Alıntı:afiyet olsun ahmet abi bende ahmet abiyi kus pazarinda neden goremiyorum diyodum ahmet abi kuslari birakmis bi koseye malikanesinde keyif yapiyor
bülent pazar günü kuş pazarına gelebilirim orda görüşürüzmuhabbetkusevi' Alıntı:ben geldim Bursadayim Ahmet Abi ins bi pazar tanisma firsatimiz oLur...Ahmet SALMAN' Alıntı:yok be bülent 40 yılda bir giderim her zaman fırsat olmuyormuhabbetkusevi' Alıntı:afiyet olsun ahmet abi bende ahmet abiyi kus pazarinda neden goremiyorum diyodum ahmet abi kuslari birakmis bi koseye malikanesinde keyif yapiyor
selahattin abi için angus getirttim 10 taneYaşar yılmaz' Alıntı:ithal etler ilk önce bursada dağıtılmaya başlamış öyle duydum :