Mdf 10 gözlü box yapımı

Adı
ramazan
Soyadı
kocabınar
Muhabbet kuşu üreticiliğine 4 ay önce başladım bu yola salma tip üreticilikle koyuldum fakat araştırmalarım neticesinde salma üretiminin zor olabileceğini anladım ve kendime uğraş olsun diye 10 gözlü mdfm box yapmaya karar verdim.Pazar günü imalatını yaptığın box kafes ayrıntılarını sizinle paylaşmak istedim.

Saygılarım.

Ham mdf gövde için 160 tl

Tavalar için laminant plaka 30 tl

Tava kulpları 0.75 x 10 =7,5 tl

Yuvalık kapak kulpları 0,75 x 10 =7,5 tl

Kapak mıknatıslı kilit 0,35 x 10 =3,5 tl

Kapak menteşesi 0,60 x 20 = 12 tl

Yuvalık önü tünek 1,25 cm    1 tl

Plastik folluk 1.5 x 10 = 15 tl

Akıllı yemlik 2,5 x 10 = 25 tl

suluk 0,75 x 10 = 7,5 tl

Kiristal mamalık = 0,60 x 10= 6 tl

Tünek 0,6 x 10 = 6 tl

Ön tel Seba kafescilik T3 modeli 9 x 10 = 90 tl

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Ellerinize sağlık gerçekten Çok güzel Olmuş.İnşallah Bol yavrular nasip eder Rabbim.El emeği Göz nuru Daha Ne olsun...Bir Çok Kişinin Yapmak isteyipte kalkışamadığı güzel bir işçilik...

Adı
ramazan
Soyadı
kocabınar
Enes bey salma üretiminde bir kuşunuzda çıkan hastalık aktif şekilde diğer kuşlara yayılması kaçınılmaz.İlk aşamada salmadaki kuşlarımda birbirlerine vurma ve 4 kuşumun kafası oyulmuş şekilde cansız olarak buldum.

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
yaklasık toplam maliyet 375 TL gibi bir rakam .bence bu rakama göre gayet ekonomik bir kafes olmuş.Kendinizin yapmasıda ayrı bir keyifli uğraş .güle güle kullanın bol üretimler dilerim.

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Çokcçok hoş olmus abi bravo fistik gibi olmus Maşallah :)

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Güzel olmuş elinize sağlık,  bende aynısının 16 gözlüsünü yapmayı düsünmüştüm 4 katlı yanyanada 4 göz şeklinde.. Ama malesef ahşapta haşere çok olduğundan ve bit, pire tahta kurusu gibi böcek türleri hızlı ürediğinden cesaretim kırıldı ve vazgeçtim şimdi yuvalıklarını dahi plastik almayı düşünüyorum :) İnşallah sorunsuz bi şekilde üretiminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ellerinize sağlık, hayırlı üretimler.

Adı
ramazan
Soyadı
kocabınar
İyi dileklerinizden dolayı teşekkürlerimi sunarım.

@Hasan bey mdf box kullanan ve pvc kullanan arkadaşlarım var eğer düzenli bir ilaçlama olmazsa bit ve parazitlerin oluştuğunu belirttiler