Merhaba ben Ahmet Salman

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
:(
merhaba.ahmet SALMAN 1980 bursa doğumluyum aslen artvin arhavi'liyim,BURSAnın nilüfer ilçesinde oturuyorum,mobilya dekarasyon işi yapıyorum,20 yıldır muhabbet kuşu bakıyorum hastasıyım,üretimine heveslendim hayırlısı ALLAH'dan,bu işe gönül veren herkese bol yavrulu üretimler sglr

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
hoşbulduk selahattin abi teşekkür ederim,ayrıca sizede teşekkür ederim yaşar bey,aranızda olmak bana mutluluk verir;aradadığımız bilgileri burda bulamazsak hiç bir yerde bulamayız,ne yalan söyleyeyim bukadar samimi ve saygı çerçevesi içinde bir site daha yok,birbirinin kümeslerini ziyarete gitmeleri mutluluklarını ve dertlerini paylaşmaları çok güzel,bu rolde senin katkın çok büyük gibi geldi bana selahattin abi,henüz daha kimseyi tanımıyorum herkesle tanışıcaz kısmetse,güzel paylaşımlar İNŞALLAH böyle devam eder,herkezin bereketi bol olsun,saygılar.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Ahmet bey, Ailenize HoşGeldiniz.. 

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
abilerim kardeşlerim hepinize tek tek teşekkürlerimi sunarım sizin gibi değerli insanların ve hayvan severlerin arasında olmak güzel.                                                                                                                                                                                                                                                                  ahmetsalman@asmobilya.net