MİXOLİGO MARKA MİNERAL

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
ARKADAŞLAR BUGÜN MİXOLİGO PLUS İSİMLİ BİR MİNERAL ALDIM SATICI ARKADAŞ BUNU TAVSİYE ETTİ DEPOMİNİ KUŞALARIN İÇMEKTE ZORLANDIĞINI VE ASİT ORANININ YÜKSEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ MİXOLİGOYU KULLANAN VARSA ARANIZDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM. BİRDE DEPOMİN İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BEN DAHA ÖNCE KULLANDIM VE GERÇEKTEN KUŞLAR İÇERKEN NAZLANIYORDU.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
yavuz alptekin' Alıntı:
akşamdan sulukları çek sabahda depomini sularına kat sorun olmaz ben bu şekil yapıyorum ve içmeme gibi bi sorunlar hiç karşılaşmadım
+1

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Bende biliyorum arakadaşlar akşamdan suluk çekmesini ama kuşun bir kendi isteğiyle içmesi var birde zorla içirmek var birde satıcı depominden daha faydalı geleceğini söyledi ben bu mixoligo plus mineralinin depomine göre farkı varmı diye öğrenmek için açtım bu konuyu saygılar ve sevgiler.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
anlaşılan ilk kullanan ben olucam bu minerali sitede cevap yazan yazmayan herkese teşekkürler kullanımdan sonraki sonuçları bildiririm artık.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
osiergin' Alıntı:
ARKADAŞLAR BUGÜN MİXOLİGO PLUS İSİMLİ BİR MİNERAL ALDIM SATICI ARKADAŞ BUNU TAVSİYE ETTİ DEPOMİNİ KUŞALARIN İÇMEKTE ZORLANDIĞINI VE ASİT ORANININ YÜKSEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ MİXOLİGOYU KULLANAN VARSA ARANIZDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM. BİRDE DEPOMİN İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BEN DAHA ÖNCE KULLANDIM VE GERÇEKTEN KUŞLAR İÇERKEN NAZLANIYORDU.
Mineral katkılarında iyot içeriği olduğu için suya acımsı bir tat katar onun için içmekte nazlanırlar. Sizin aldığınızında farklı olacağını düşünmüyorum