CeMalT
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- www.Muhabbetkuslari.Org
- Adı
- CemaL
- Soyadı
- Tanış
Müfit ceylan sahip olduğu sitesi ile ilgili tüm muhabbet kuşu sitelerinden özellikle benim sahip olduğum sitedeki üye bilgilerini alıp msn yolu ile reklam yapmaya başlamıştır ama yaş tahtaya basıp sitede görevli olan bir arkadaşımızı daha ekleyip reklam yapmış az önce görevli arkadaşımız beni arayarak durumu bildirdi.
Bu kişinin üyeliği yarar değil zarar getirir.
Geçenlerde müfit ceylan ile yaşanış olduğum tartışmaları Selahattin güçlü abimiz bilir kendi emekleri ile bir yere gelmeye çalışmayıp bizim uğraşıp emek vererek hazırladığımız bilgileri çalmaya çalışıyor.
Müfit ceylan yaşını başını almış adamsın seni defalarca saygı çerçevesinde uyardım sitene sahip çık dahada birşey söylemiyorum umarım geçen yaşadıklarını unutmamışsındır.
Bu kişinin üyeliği yarar değil zarar getirir.
Geçenlerde müfit ceylan ile yaşanış olduğum tartışmaları Selahattin güçlü abimiz bilir kendi emekleri ile bir yere gelmeye çalışmayıp bizim uğraşıp emek vererek hazırladığımız bilgileri çalmaya çalışıyor.
Müfit ceylan yaşını başını almış adamsın seni defalarca saygı çerçevesinde uyardım sitene sahip çık dahada birşey söylemiyorum umarım geçen yaşadıklarını unutmamışsındır.