Müfit Ceylan Hakkında

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Müfit ceylan sahip olduğu sitesi ile ilgili tüm muhabbet kuşu sitelerinden özellikle benim sahip olduğum sitedeki üye bilgilerini alıp msn yolu ile reklam yapmaya başlamıştır ama yaş tahtaya basıp sitede görevli olan bir arkadaşımızı daha ekleyip reklam yapmış az önce görevli arkadaşımız beni arayarak durumu bildirdi.

Bu kişinin üyeliği yarar değil zarar getirir.

Geçenlerde müfit ceylan ile yaşanış olduğum tartışmaları Selahattin güçlü abimiz bilir kendi emekleri ile bir yere gelmeye çalışmayıp bizim uğraşıp emek vererek hazırladığımız bilgileri çalmaya çalışıyor.

Müfit ceylan yaşını başını almış adamsın seni defalarca saygı çerçevesinde uyardım sitene sahip çık dahada birşey söylemiyorum umarım geçen yaşadıklarını unutmamışsındır.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    "Müfit Ceylan" adını çok kez istenmeyen, tasviplenmeyen hallerde duyduk.. Belki 2011'de değişir; Bu camia da daha saygın bir kimliği olur..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    "Müfit Ceylan" adını çok kez istenmeyen, tasviplenmeyen hallerde duyduk.. Belki 2011'de değişir; Bu camia da daha saygın bir kimliği olur..
Sadece o değil tabiki  2011 çok kişiye iyi gelip ruh sağlıklarına ve kişiliklerine iyi geleceği kanısındayım

cemrehan

Üyemiz
Adı
Cemrehan
Soyadı
Duran
Biraz araştırmam sonucunda ismi geçen kişinin dolandırıcı olduğu anlaşıldı...

arkadaşlar hepimizin amacı üretimde en iyi kaliteye ulaşmaktır sanırım bunu yapmak içinde bildiğimiz iyi üreticilerden kaliteli kuşlar satın alıyoruz bende öyle yapmaya çalışıyorum ve sitede ismi olan müfit ceylan la tanıştım (sayın müfit ceylan ben HALİT ALOĞLU bu sitedeki samimiyetinize güvenerek sizi aradım ve özellikle saf kan ingiliz ve jumbo kuşlar istedim fiatına itiraz etmedim otobüs ücretinide gönderdim 10adet kuş istedim kuşlar geldiğinde hayal kırıklığına uğradım çünkü gelen kuşların 5 tanesi hasta ve 3 tanesi ölmek üzere ayrıcada safkan değil bunu size söyledim sizde elamanın hazırladığını ve görmediğinizi söylediniz bunun üzerine 3 adet en iyisin den kuş göndereceğinizi söylediniz yine size inan dım gelen kuşlardan biri okadar hastaki yolda ölmüş zaten diğer ikiside bildiğimiz yerli kuş bunları yaparken amacınız ne anlayamadım para itibardan çokmu önemli sizin yaptığınızhatayı anlayacak şahsiyette biri olacağınızı bekliyorum aksi takdirde paramı helal etmiyorum)yorumu size ve site yöneticilerine bırakıyorum ve herkese helal kazançlı günler diliyorum

Yöneticinin cevabı;
Arkadaşım çok kötü bir tecrübe yaşayarak herkese güvenilmeyeceğini öğrenmiş bulunuyorsun. Bu adı geçen kişi sitede birkaç arkadaşımızı daha mağdur etti. Bu kişinin herkes huzurunda sadece parayı düşünen hiçmi hiç hayvansever olmadığı acı tecrübelerle kanıtlandı. Bundan sonra güvendiğin bir üreticiden alış-veriş yapmanı dilerim...

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Terbiyesiz herif dün gece başka bir sitede özel mesaj göndererek hakaret ediyor yapacak başka bir şeyi kalmadığı için hakaret ederek kendini savunmaya çalışıyor ama kafaya koydum bu adamı her platformda kara listeye aldıracam.

Bir insanda gurur olsa tükürdüğünü yalamaz adam (demeye bin şahit lazım) her seferinde özür diliyor bir daha olmayacağını garanti ediyor aradan 1 ay geçmeden aynı şeyi tekrarlıyor böyle kişileri gördükçe hayvanları daha çok seviyorum  :D