T tuncaygencer Üyemiz Katılım 9 Kas 2010 Mesajlar 28 Konum ankara Adı tuncay Soyadı gencer 16 Kas 2010 #1 MUHABBET KUŞLARIMIN YAŞLARI VE YAVRULAMA ZAMANI HAKKINDA TECRÜBE SAHİBİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM
MUHABBET KUŞLARIMIN YAŞLARI VE YAVRULAMA ZAMANI HAKKINDA TECRÜBE SAHİBİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM
K KurKur Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 2,511 Adı Yılmaz Soyadı KURŞUN 16 Kas 2010 #2 Dişi 8 aylık genç değildir; erkekte dişiden genç değildir.. Ortam şartları uygun ise 2 aydan önce çiftleşebilirler.. Kuşlar ne kadar zamandan bu zamana sizde ?
Dişi 8 aylık genç değildir; erkekte dişiden genç değildir.. Ortam şartları uygun ise 2 aydan önce çiftleşebilirler.. Kuşlar ne kadar zamandan bu zamana sizde ?
T tuncaygencer Üyemiz Katılım 9 Kas 2010 Mesajlar 28 Konum ankara Adı tuncay Soyadı gencer 16 Kas 2010 #3 2 hafta oldu alalı ama alırken çift olarak aldık iyi anlaşıyorlar sizin dediginiz gibi olabilir yaşları çünkü dişi erkekten daha atılgan erkek biraz daha durgun dişiye göre
2 hafta oldu alalı ama alırken çift olarak aldık iyi anlaşıyorlar sizin dediginiz gibi olabilir yaşları çünkü dişi erkekten daha atılgan erkek biraz daha durgun dişiye göre
K KurKur Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 2,511 Adı Yılmaz Soyadı KURŞUN 16 Kas 2010 #4 Dişiler daha meraklı ve cesaretli olurlar; Onların dünyasında kılıç onların elinde.. Aramıza HoşGeldiniz..
Dişiler daha meraklı ve cesaretli olurlar; Onların dünyasında kılıç onların elinde.. Aramıza HoşGeldiniz..
T tuncaygencer Üyemiz Katılım 9 Kas 2010 Mesajlar 28 Konum ankara Adı tuncay Soyadı gencer 16 Kas 2010 #5 hoşbulduk iyi bayramlar
T tuncaygencer Üyemiz Katılım 9 Kas 2010 Mesajlar 28 Konum ankara Adı tuncay Soyadı gencer 16 Kas 2010 #6 bunlarda diger resimler birde kafese yavruluk koysam olurmu yoksa erkenmi daha
F forumfrom Üyemiz Katılım 21 Tem 2010 Mesajlar 25 Konum AYDIN Adı Mehmet Soyadı Kıdır 16 Kas 2010 #7 Hoşgeldiniz. Yılmaz beyin dediği gibi yaşları küçük değil. Fotoğraflar çok koyu. Dişi kızışmış gibi. Yuva koyabilirsin.
Hoşgeldiniz. Yılmaz beyin dediği gibi yaşları küçük değil. Fotoğraflar çok koyu. Dişi kızışmış gibi. Yuva koyabilirsin.
T tuncaygencer Üyemiz Katılım 9 Kas 2010 Mesajlar 28 Konum ankara Adı tuncay Soyadı gencer 16 Kas 2010 #8 abi yavrulugun içine birşey koymam gereklimi
T tuncaygencer Üyemiz Katılım 9 Kas 2010 Mesajlar 28 Konum ankara Adı tuncay Soyadı gencer 17 Kas 2010 #10 yılmaz abi kuşlarımın çifleşmesi için uygun şartlarda 2 ayda çifleşirler demişsin bu şartlar nelerdir acaba....
yılmaz abi kuşlarımın çifleşmesi için uygun şartlarda 2 ayda çifleşirler demişsin bu şartlar nelerdir acaba....