Muhabbet kuşu İzmir toptan fiyatı

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Antalya'dan  İzmir'e üçgün önce malzeme ve kuş almaya giden bir petshopcu arkadaşım, İzmirde daha önceden 13-14 tl ye aldıgı yavru muhabbet kuşu fiyatlarını 22 tl  den aşağıya bulamadığını ve almadan geldiğini söyledi.Bilğilerinize...

imrunlu

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Karakuş
ARKADAŞLAR BEN SERAGROUP BAYİLİGİ ALDIGIMDAN ELİNDEKİ ÜRÜNLER HAKKINDA HERZAMAN MAİL VE SMS YOLU İLE BİLGİLENDİRİLİYORUM  YAVRU MUHABBET ALICAK ARKADAŞLAR 15.70+KDV DEN ALABİLİRLER NOT:BAYİLİK ALMAYANLAR  KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPAMAZ BİLGİNİZE...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
yahya beni hergün tanımadığım 1-2 kişi arıyor hem istanbuldan hem istanbul dışından telefonlarımı nerden aldıkların bilmiyorum toptan petshoplara ürün ve muhabbetkuşu satıyorlarmış sürekli kuş istiyorlar ama elimizde yok ben verdiğin yere anca yetiştiriyorum hatta dışardan takviye alıyorum sebeblerini ben biliyorum ithalatçılara 21+21 karantina mecburuyeti getirildi buda ek masraflara sebeb oldu kuş fiatları yükseldi ve pek getiren olmuyor

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
bu olaylarda türkiyedeki üreticilerin kıymetini arttırıyor bugüne kadar hep dışardan sağlıksız, ucuz kuş getirip iç piyasayı duman etmişlerdi

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Arkadaşlar ben İskenderun'luyum.Suriye bize çok yakın olduğu için kaçak olarak çok kuş geliyor.Piyasayı bayağı düşürüyor bu olay.Umarım kısa sürede yetkililer gerekli tedbirleri alırlar.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Yahya SAYIN' Alıntı:
Antalya'dan  İzmir'e üçgün önce malzeme ve kuş almaya giden bir petshopcu arkadaşım, İzmirde daha önceden 13-14 tl ye aldıgı yavru muhabbet kuşu fiyatlarını 22 tl  den aşağıya bulamadığını ve almadan geldiğini söyledi.Bilğilerinize...
  Yahya Bey, Bilgilendirdiğiniz için Sağ Olun..

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
Yahya bey türküyenin her tarafında şu an için muhabbet kuşu sıkıntısı yaşanıyor aslında sıkıntı birde üreticilerimizin ellerinde fazla damızlık yok o yüzdende aslında satıcılara yavru veremiyoruz

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ben eski konuyu depreştireyim şuan kaçak bulgar çekoslavak hatta pakistan karantinaya girmeden piyasaya verilen muhabbet kuşları 13 tl gibi rakamlara veriliyor tabii buda yerli üreticiyi üzüyor petshop müşterisi yerliymiş ithalmiş ucuzuna bakıyor severek alan az evde kuşu varmı var hesabı alıyorlar

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Bugün toptan 260 adet yavru 18 liradan verdim 12-13 lira olan kuşlar sıra kuşlarıdır bilginize sunarım...

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
refi usta orada yazıyor zaten kaçak kuşlar diye abi yazıyı tam okumamışsın<divclass="msgbox">Nofilesuploaded!</div>

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
ülkemize giren kaçak kuşlarda,birey olarak üstümüze düşen görevleri yapmamız gerekiyor,gereken mercilere bildirmemiz gerekir,benim tanıdığım bütün akvaryumcular bizim gibi üreticilerden yavru topluyorlar,kaçak getirirlerse gerekeni yaparım,herkezde yapsın gözarde etmeyelim,kaçak giren her kuş için bizimde cebimizden para çıkıyor,sonuçta bu kaçakçılar milli servet düşmanı.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
arkadaşlar ben yıllık izine çıktım kütahyadatım oradan afyon oradan antalya inşallah kütahyadan canlı yayın pakistan kuşlarını yerli diye 20 tl ye perekande satılıyor bizim ürettiğimiz kuşlar burada ingiliz diye jumbolar ise jako diye satılır herhalde :D :D :D

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
hilmi akyldız' Alıntı:
arkadaşlar ben yıllık izine çıktım kütahyadatım oradan afyon oradan antalya inşallah kütahyadan canlı yayın pakistan kuşlarını yerli diye 20 tl ye perekande satılıyor bizim ürettiğimiz kuşlar burada ingiliz diye jumbolar ise jako diye satılır herhalde :D :D :D
iyi tatiller hilmi abi,sen tatildeyken kuşlarına kim bakıyor :)

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
dogru abi saka gibi kuşlar ben kendimde sattım kış ayında müşteriye yerli diyon ucuzuna bakıyor

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
üstadlar aslında bizim izmirde cok güzel kuşlar üretiliyor ama gercek üreticiler dışında bu işi yapanlar pazara 5 ,10 tane kuş getiriyor 10lira ile 13 lira arası satıyorlar ilk gelen alıcıya veriyorlar kac kez ikaz ettim satanları bedavaya kuş veriyorsunuz yapmayın dedim  adamlar beklememek icin verdim gitti diyorlar .böyle kişiler bilinclenmedikce bu piyasa zor düzelir.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bizim insanımız bu yüzden daha çok kaybeder

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
insanlar bişi bilmiyor araştırma yapmadan direk gidip çocukları istiyor diye herhangi bi kuş satıcısından kuşları alıyor aldımı aldı ama ne aldı onu bilmiyor sadece kuş meselesi değil bu türkiyemizin cittiği bir sorunu bence

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Yeni üretime başlayacaklar, 10-12-14 tl ye alınan kuşlarla üretim  olmaz, olsa bile eh işte okadar olur...Lütfen onlar damızlık oluncaya kadar okadar emek vereceksiniz, emekleriniz zayi olmasın, saglam kanlarla bu işe başlayın...