B blackdevil41 Uzman Üyemiz Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 2,497 Konum Kocaeli Adı Hilmi Soyadı AKYILDIZ 6 Eki 2010 #1 Clearflights (Clearflights ) : Eğer parçalı muhabbet kuşunuz kafasının arkasında beyaz/sarı lekeye, beyaz/sarı uçuş (kanat) tüylerine ve beyaz/sarı kuyruk tüyüne sahipse clearflight’dır.
Clearflights (Clearflights ) : Eğer parçalı muhabbet kuşunuz kafasının arkasında beyaz/sarı lekeye, beyaz/sarı uçuş (kanat) tüylerine ve beyaz/sarı kuyruk tüyüne sahipse clearflight’dır.
Z zeki ankara Uzman Üyemiz Katılım 6 Mar 2010 Mesajlar 1,279 Konum ankara - Adı Zeki Soyadı Mülayim 6 Eki 2010 #2 hilmi abi ellerine sağlık yalnız bu tür bilgileri resimli koyma imkanı varsa daha iyi olur diye düşünüyorum.teşekkürler.
hilmi abi ellerine sağlık yalnız bu tür bilgileri resimli koyma imkanı varsa daha iyi olur diye düşünüyorum.teşekkürler.
A ayko Yeni Üyemiz Katılım 28 Tem 2010 Mesajlar 12 Adı ayko 6 Eki 2010 #3 hilmi akyldız' Alıntı: Clearflights (Clearflights ) : Eğer parçalı muhabbet kuşunuz kafasının arkasında beyaz/sarı lekeye, beyaz/sarı uçuş (kanat) tüylerine ve beyaz/sarı kuyruk tüyüne sahipse clearflight’dır. Genişletmek için tıkla ... Clearflights türünü biraz açarmısınız. Daha nadir, değerli bir türmü?
hilmi akyldız' Alıntı: Clearflights (Clearflights ) : Eğer parçalı muhabbet kuşunuz kafasının arkasında beyaz/sarı lekeye, beyaz/sarı uçuş (kanat) tüylerine ve beyaz/sarı kuyruk tüyüne sahipse clearflight’dır. Genişletmek için tıkla ... Clearflights türünü biraz açarmısınız. Daha nadir, değerli bir türmü?
B bilaldeg Takipçi Üyemiz Katılım 20 May 2010 Mesajlar 187 Konum Ankara Web sitesi www.fotokritik.com Adı bilal Soyadı değirmenci 6 Eki 2010 #4 ayko' Alıntı: hilmi akyldız' Alıntı: Clearflights (Clearflights ) : Eğer parçalı muhabbet kuşunuz kafasının arkasında beyaz/sarı lekeye, beyaz/sarı uçuş (kanat) tüylerine ve beyaz/sarı kuyruk tüyüne sahipse clearflight’dır. Genişletmek için tıkla ... Clearflights türünü biraz açarmısınız. Daha nadir, değerli bir türmü? Genişletmek için tıkla ... Yaygın muhabbet kuşu mutasyonlarından biri bildiğim kadarıyla.
ayko' Alıntı: hilmi akyldız' Alıntı: Clearflights (Clearflights ) : Eğer parçalı muhabbet kuşunuz kafasının arkasında beyaz/sarı lekeye, beyaz/sarı uçuş (kanat) tüylerine ve beyaz/sarı kuyruk tüyüne sahipse clearflight’dır. Genişletmek için tıkla ... Clearflights türünü biraz açarmısınız. Daha nadir, değerli bir türmü? Genişletmek için tıkla ... Yaygın muhabbet kuşu mutasyonlarından biri bildiğim kadarıyla.
A asersoz Uzman Üyemiz Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 757 Konum afyonkarahisar/başmakçı Adı Abdurrahman Soyadı Ersöz 6 Eki 2010 #5 bende böyle farklı renkte kuş yetiştirmeye çalışacağım
ERGÜNAHSAP Uzman Üyemiz Katılım 17 Haz 2010 Mesajlar 6,100 Adı Şahin Soyadı GÜNGÖR 6 Eki 2010 #6 Paylaşım için teşekkürler Hilmi bey
F forumfrom Üyemiz Katılım 21 Tem 2010 Mesajlar 27 Konum AYDIN Adı Mehmet Soyadı Kıdır 6 Eki 2010 #7 Bunun aynısından bende de var. Yavru daha.
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,990 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 6 Eki 2010 #8 Hilmi ben kendi üretimhanemde renk kültürüne fazla takılmıyorum yavrular sağlıklı büyüsün yeme düşsünler bana yetiyor yeşil,sarı,mavi,turuncu renk takıntım yok
Hilmi ben kendi üretimhanemde renk kültürüne fazla takılmıyorum yavrular sağlıklı büyüsün yeme düşsünler bana yetiyor yeşil,sarı,mavi,turuncu renk takıntım yok
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,961 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 6 Eki 2010 #9 Paylaşım için teşekkürler...
M MEHMET KOÇ Uzman Üyemiz Katılım 21 Ağu 2010 Mesajlar 512 Konum ALANYA Web sitesi www.cubbeliahmethoca.tv Adı MEHMET Soyadı KOÇ 7 Eki 2010 #10 resimdeki kuşla anlatılan kuş farklı herhalde.