maşallah hakikaten çok sağlıklıYılmaz KURŞUN' Alıntı:Cemrehan Bey, Kuşunuz çok Sağlıklı görünüyor ve tertemiz MaşAllah..
Tahmin ediyorum, 8. ayında.. Yakın zamanda uygun bir eş bulabilirsiniz İnşAllah..
Arkadaşlar, 6-7 Aylık Eşsiz kuşları olan varsa yardımcı olalım Maviş'in Robinson (Crouse) hayatı değişsin artık..
+1Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Cemrehan Bey, Kuşunuz çok Sağlıklı görünüyor ve tertemiz MaşAllah..
Tahmin ediyorum, 8. ayında.. Yakın zamanda uygun bir eş bulabilirsiniz İnşAllah..
Arkadaşlar, 6-7 Aylık Eşsiz kuşları olan varsa yardımcı olalım Maviş'in Robinson (Crouse) hayatı değişsin artık..
İçme suyuna bir damla ve banyo suyunada bir damla yeterlidir ağızdan alınca boğazları için banyodaki suyunada bir damla koyunca tüyleri parlak oluyorKral94' Alıntı:elma sirkesi derken
+1Ahmet SALMAN' Alıntı:+1Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Cemrehan Bey, Kuşunuz çok Sağlıklı görünüyor ve tertemiz MaşAllah..
MAŞALLAH ÇOK GÜZELYılmaz KURŞUN' Alıntı:Cemrehan Bey, Kuşunuz çok Sağlıklı görünüyor ve tertemiz MaşAllah..
İşte bendeki dişi kuş da bunun aynısı.. Bu fotoğraftaki gibi bir erkek kuş arıyorum.. Lütfen yardım...cemrehan' Alıntı:
Eşi var yanında satamam ve burası satım yeri değildir. Forumda satım kaldırılmıştır lütfen inceleyiniz.efdal' Alıntı:Aslında ben konuşan evciL bir muhabbet arıyorum satmayı düşünürmüsünüz?