Muhabbet Kuşum Uçamayacakmış...

sagatagat

Yeni Üyemiz
Adı
Said
Soyadı
Kaplan
Arkadaşlar yavru bir muhabbet kuşum vardı 55 60 günlük filan daha önce konu açmıştım sorunları ile ilgili. Bugün istanbulda vetform diye bir veterinere gittim kuş konusunda uzmanlarmış. Kuşun göğsünde morluk var diyip vitamin filan verdi yere talaş sermemi önerdi düşünce vurmasın biyerini diye. Bir de tüyleri bir kaç yerden döküktü. Malesef (adını getiremediğim) bir virüs varmış ve çözümü de yokmuş. Tüyleri tamamen dökülebilir kel kalabilir, uçuş tüyleri de dökülürse bir daha uçamaz dedi. Benim bu kuşu değiştirme hakkım hala var alalı 10 gün filan oldu. Ama sonuçta bir ayakkabı bir elbise değil ki bi canlı ve ben ona alıştım. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki... Moralim çok bozuk ondan derdimi birilerine anlatmak istedim. Uçamayan kuşa nasıl bakılır böyle bir kuşu olan var mı tüyleri dökülen tamamen biri yol gösterirse çok mutlu olurum :(

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Sizi öncelikle bir hayvansever olarak tebrik ediyorum Ayrica bir canliya esyaymis gibi davranmadiginiz icin tekrar saygi duyuyorum.Buyuk ustalar belki mudahale eder diyorum birde nacizane tavsiyem guvercincilere bir danisin iyi ustalar var onlarda bir care bulur belki tunekte durup yem yiyebiliyorsa belki duzelir umuduyla saglikli hobiler

Ali bal

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
İlgidEn dolayi bende tebrik eder seni kardeşim ama madem cddi bi problemi var başka Veterinerler göster uzman tv de gözde çetin kasap vardı istda isen onUda bi araştır derm

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Anlayışın, sorumluluğun ve canlıya verdiğin değer için tebrik ederim. En iyi şekilde bakacağına şüphe yok, inşallah en kısa sürede toparlar güzel fotoğraflar görürüz hep birlikte.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Recep MANAY' Alıntı:
Anlayışın, sorumluluğun ve canlıya verdiğin değer için tebrik ederim. En iyi şekilde bakacağına şüphe yok, inşallah en kısa sürede toparlar güzel fotoğraflar görürüz hep birlikte.
+1
Tebrik ederim..

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Oncelikle merhaba dusunceli vicdanli tavriniz icin tebrik ederim ucamayan kusum bulutum var french molt hastasiymis hoplar ziplar ucamaz ama gayet mutlu hareketli ve zeki uzucu bi durum ama yapacak bisey yok malesef Allah kolaylik versin kusunuz ve size

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Frenc molt un çeşitleri var asla ucamayacak diye bişey yok uzun vadede paraziti atıp uçma tuylerine yeniden kavuşan hafif vakalar çok.

sagatagat

Yeni Üyemiz
Adı
Said
Soyadı
Kaplan
Ali BAL' Alıntı:
İlgidEn dolayi bende tebrik eder seni kardeşim ama madem cddi bi problemi var başka Veterinerler göster uzman tv de gözde çetin kasap vardı istda isen onUda bi araştır derm
Arkadaslar hepinize çok teşekkürler. Hafif geçiren ve tüyleri yeniden çıkanlar varmış bazı arkadaşların dediklerine göre. İnşallah öyle olur benimki de.
Bu arada gittiğim veteriner Gözde Çetin Kasap bana tedavisi olmadığını bizzat kendisi söyledi :)

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
French molt hastası olan bir kuşum vardı uçamaması dışında hiç bir problemi yoktu karşılıklı iletişim kurabiliyorduk merak etmeyin sadece uçamıyor ve bunun farkında onu ele alıştırıp birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz ama ondan hiç vazgeçmeyin