Muhabbetlerle bir arada bulunmaması gereken hayvanlar nelerdir? Kedi gibi, yemesi bakımından sormuyorum, hastalık taşıyıcılığı gibi. Birini etkilemeyen bir bakteri, mikrop diğerini etkileyebilir mi? Üretimhanesinin verimliliğini düşüren duydunuz mu?
Bu konuda sana yardımcı olamıcam, İnşallah en kısa sürede sorunun cevabını bulursunuz, bizde sayenizde bilği sahibi oluruz...Mehmet Kıdır' Alıntı:Muhabbetlerle bir arada bulunmaması gereken hayvanlar nelerdir? Kedi gibi, yemesi bakımından sormuyorum, hastalık taşıyıcılığı gibi. Birini etkilemeyen bir bakteri, mikrop diğerini etkileyebilir mi? Üretimhanesinin verimliliğini düşüren duydunuz mu?
Mehmet bu konu hakikaten çok önemli kuşlarla beraber yaşayan hayvanlarla değilde mesela ben kendi üretimhanemin konumuyla ilgili anlatayım benim üretimhane etrafında en fazla korktuğum olay dışardaki yabani güvercinler ve kumrulardır hele o kumrular varki çok büyük hastalık ve bakteri taşıyıcısıdır kendi bağışıklık sistemini bu hastalıklara göre gelişmiştirmişlerdir fakat çok tehlikeli taşıyıcıdırlar pencere ve havalandırma yaptığımız camları çok ince tül gibi tellerle sabitlemek lazım ve benim gibi kuş pazarlarına çok giden arkadaşlarımız üstlerine başlarına ve ayaklarına çok dikkat etmek zorundalar içeri girişlerde dezen paspası kullanmak çok önemliMehmet Kıdır' Alıntı:Muhabbetlerle bir arada bulunmaması gereken hayvanlar nelerdir? Kedi gibi, yemesi bakımından sormuyorum, hastalık taşıyıcılığı gibi. Birini etkilemeyen bir bakteri, mikrop diğerini etkileyebilir mi? Üretimhanesinin verimliliğini düşüren duydunuz mu?